Tiscali

P e r s b e r i c h t

Tiscali en Capcave sluiten strategische alliantie

Utrecht, 8 juli 2003, Tiscali en Capcave hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarbij de Tiscali hosting technology en de zakelijke toepassing van managed hosting services van Capcave worden gebundeld. Capcave is gevestigd in het gebouw van Tiscali en beschikt over de juiste infrastructuur en een team van technici om professionele oplossingen en op maat gesneden diensten aan Tiscali en de klanten van Tiscali te leveren. Capcave (www.capcave.com) specialiseert zich daarnaast in het ontwikkelen en uitvoeren van de complete internetstrategie van ondernemingen.

Tiscali heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Capcave die voor de zakelijke klanten van Tiscali vooral een uitbreiding van de persoonlijke service betekent. Capcave heeft een sterke reputatie op het gebied van de ontwikkeling en het beheer van internetapparatuur en databases voor ondernemingen, organisaties en mediabedrijven. Capcave zal de onderhoud- en monitoringwerkzaamheden van Tiscali uitvoeren en garandeert de hoogwaardige continuoteit van de managed hosting dienst.

Capcave heeft daarnaast alle kennis in huis om de gehele internetstrategie van organisaties verder uit te werken en uit te voeren. Capcave verzorgt het complete online traject, van managed hosting tot multimediale campagnes. Klanten van Tiscali kunnen met de knowhow van Capcave het gebruik van Internet in het kader van hun zakelijke doelstellingen - waar nodig - verder uitbouwen.

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marchi, Paris: 005773), 'the Internet Communication Company' met hoofdkantoor in Cagliari, Italik. Tiscali biedt in Europa toegang tot het Internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 31 maart 2003 telde Tiscali 7,6 miljoen actieve gebruikers en 15,2 miljoen unieke bezoekers op haar portals, waarmee zij tot een van de leidende webbedrijven in Europa wordt gerekend (bron: Nielsen NetRatings).
Website Tiscali B.V.: www.tiscali.nl

Over Capcave
Capcave, new media professionals, ondersteunt bedrijven en organisaties bij het toepassen van nieuwe media zoals Internet als communicatiemiddel en distributiekanaal. Capcave verzorgt de complete invulling van het online gedeelte van bedrijven, van managed hosting tot indrukwekkende multimediale campagnes. Capcave perfectioneert hierbij zowel de technische basis als de toepassingen die mogelijk zijn om (mobiel) internet optimaal en creatief in te zetten. Met de innovatieve oplossingen van Capcave verhogen organisaties het rendement van hun internetstrategie. Capcave is gestart in 2001 en rekent inmiddels o.a. Staatsloterij, Endemol, Ivo Niehe Produkties, Universal Music, Universal Pictures, Dutch Film Works, European Space Agency, U2 en DOCdata tot haar klanten. Website: www.capcave.com

Voor meer informatie :
Margaret van Kempen, telefoon 070 - 346 3760, e-mail m.vankempen@kempenpr.nl