Gemeente Harenkarspel


08-07-2003
Wet milieubeheer: Kennisgeving beschikkingen

Bij de sector Ruimtelijke Zaken van de gemeente Harenkarspel, Oostwal 2 in Tuitjenhorn, liggen van 10 juli 2003 tot en met 21 augustus 2003 op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur het volgende besluit en de daarbijbehorende stukken op grond van de Wet milieubeheer ter inzage:

Cépé producten vraagt een oprichtingsvergunning aan voor het oprichten van een inrichting, zijnde een productiebedrijf van watergedragen beitsen en lakken en tevens zijnde een handelsbedrijf van was en watergedragen wasreinigers en oliën op het perceel De Groet 4 te Waarland, kadastraal bekend gemeente Harenkarspel, sectie H, nr. 1650.

De strekking van het besluit is dat wij, overeenkomstig de aanvraag, de milieuvergunning verlenen. Aan het besluit hebben wij voorschriften verbonden ter bescherming van het milieu.

Gedurende de periode van ter inzagelegging kunt u tevens op afspraak ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de werkuren de stukken inzien. Tegen vergoeding van de kosten verstrekken wij een afschrift van de ter inzage liggende stukken.

Het hierbovengenoemde besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.
Beroep tegen het besluit kan slechts worden ingesteld door: degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;
degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht; belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit kan een ieder een beroepschrift indienen tegen het besluit bij de Raad van State. Voor de behandeling van het beroepschrift moet ,-- worden betaald aan de Raad van State door natuurlijke personen en voor rechtspersonen (verenigingen, bedrijven en stichtingen) geldt een bedrag van 232,-- aan griffierecht.

Een ieder die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Raad van State. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening gelden dezelfde bedragen aan griffierechten als hierboven bij beroep zijn vermeld. Indien zowel beroep wordt ingesteld als een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend geldt in totaal een griffierecht van 232,-- voor natuurlijke personen en 464,-- voor rechtspersonen. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening moet binnen bovengenoemde termijn worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ' s-Gravenhage.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen & Handhaving, onderdeel milieuzaken, tel. (0226) 396677.