Gemeente Lisse

08-07-2003 Het Vierkant in de zomerweekenden autovrij

detail: Het Vierkant in de zomerweekenden autovrij

Een klein gedeelte van de Heereweg (vanaf huisnummer 218 tot en met huisnummer 230), ter hoogte van het grote terrassengebied op t Vierkant, wordt vanaf de openingsdag van de Keukenhof tot 1 oktober van vrijdag 18.00 tot zondag 24.00 uur een voetgangerszone, dus afgesloten voor alle bestuurders. Ter hoogte van huisnummers 230/232 komt er een inzinkbare paal in de weg.

Eenrichtingsweg
Deze afsluiting heeft consequenties voor de verkeerscirculatie binnen dit gebied. De rijrichting wordt permanent veranderd! Het eenrichtingsverkeer (uitgezonderd (brom)fietsers) op de Heereweg tussen huisnummers 181 en en 227 (tot aan de
Berkhoutlaan-Kanaalstraat) wordt omgedraaid in noordelijke richting (richting de Kanaalstraat). Het uitrijden vanaf de Heereweg naar de Berkhoutlaan wordt aangepast.

Tweerichtingsweg
De eenrichtingsweg tussen huisnummers 227 en 237 wordt tweerichtingsverkeer. Zo kan men gebruik blijven maken van de aanwezige parkeerplaatsen op het moment dat de afsluiting van kracht is.

Bezwaar
Belanghebbenden die tegen dit verkeersbesluit bezwaar hebben, kunnen dit van 10 juli tot en met 21 augustus 2003 schriftelijk bij burgemeester en wethouders kenbaar te maken. U kunt het uitgewerkte verkeersbesluit op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur inzien bij de afdeling Weg- en Waterbouw in het gemeentehuis.