Novem

05-06-2003 - 10-07-2003
Voorlichtingsmiddag KP6

Voorlichtingsmiddag KP6 (Milieu, Energie, Transport en Aeronautics)

Op 9 juli 2003 organiseert Senter/EG-Liaison in samenwerking met Novem een voorlichtingsmiddag over de tweede oproep voor de prioriteiten 4 en 6 van het Zesde Kaderprogramma van de Europese Commissie.

Het doel van de bijeenkomst is het toelichten van de inhoud van de oproep, de specifieke onderwerpen en de procedures. Daarnaast biedt de dag potentiële indieners de mogelijkheid nieuwe partners te vinden, te discusseren en specifieke vragen te stellen.

Meer informatie op de site van
Senter/EG-Liaison: http://www.senter.nl/asp/page.asp?id=i001230&alias= eglenergie

Datum: 9 juli 2003
Locatie: de Eenhoorn te Amersfoort
Programma:

De bijeenkomst zal een middag bestrijken en eindigen met een borrel. Het definitieve programma zal uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst bekend worden.

Tijdens de bijeenkomst zullen projectadviseurs van Senter/EG-Liasion en Novem spreken. Daarnaast zal de Europese Commissie en een ervaren indiener vertegenwoordigd zijn. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de interessegebieden zullen er mogelijk parallelle deelsessies plaatsvinden.

Aanmelding:

Aanmelden en kosten

U kunt zich electronisch aanmelden met het aanmeldingsformulier op de site van Senter/EG-Liaison http://www.senter.nl/sites/eglenergie/contents/i001230/inf%20aanmeldingsformulier%2009-07-03.doc

De kosten bedragen EUR 25.
Zie het origineel http://www.novem.nl/default.asp?documentId=25603