Gemeente Bodegraven

Instellen 60 km/uur-zone in het buitengebied ten zuidoosten van de kern Bodegraven

Burgemeester en wethouders hebben op 1 juli 2003 besloten voor de erftoegangswegen gelegen buiten de bebouwde kom ten oosten van de kern Bodegraven en ten zuiden van de Oude Rijn een maximumsnelheid van 60 km/uur in te stellen. Het betreft de volgende wegen: Zuidzijde, Weijpoort, Boerderijweg, Weiweg, Endelkade en Molendijkerdwarsweg. Deze wegen krijgen een duurzaam veilige inrichting die zal bestaan uit het aanbrengen van snelheidsremmende en attentieverhogende maatregelen op kruisingen en het aanbrengen van fietssuggestiestroken op de daarvoor in aanmerking komende wegvakken. Tevens zullen de voorrangsregelingen op de kruising Weijpoort/Weiweg en op de kruisingen ter plaatse van de aansluiting van het fietspad op de Weiweg en de Boerderijweg worden opgeheven.

De verkeersbesluiten met bijbehorende tekening ligt voor een ieder zes weken ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis van Bodegraven.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar aantekenen bij het college. Het bezwaarschrift moet in ieder geval vermelden: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de gronden van bezwaar en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P.L.M. Koot, van het bureau Infrastructuur, telefoonnummer (0172) 630 355.