BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 8 juli 2003

Zoenen met katja of shoppen met bridget?

Elke maandagavond tussen 22.15 uur en 22.35 uur zendt BNN De Grote Ledenwerfshow uit. In deze show roept BNN-presentatrice Bridget kijkers op om zoveel mogelijk leden te werven voor BNN. Elke week wint de persoon die de meeste leden werft een unieke prijs. De prijzen variëren van een ruuddewild.nl uitzending vanuit je huiskamer tot het naspelen van een romantische filmscène met Katja of een dagje shoppen met Bridget in Londen.

De Grote Ledenwerfshow is ook te vinden op www.bnn.nl. Op de site staan de spelregels uitgelegd en zijn ook de wedstrijdformulieren te downloaden. Natuurlijk staan hier ook de andere prijzen op vermeld. Zo kunnen winnaars namelijk ook een skydive met Eddy Zoëy of een privé-optreden van cabaretier Rob Kamphues winnen. Jeroen Pauw komt 's ochtends de krant bij je voorlezen en Patrick Lodiers laat de winnaar kennismaken met het nachtleven van Brussel. Op zijn kosten natuurlijk! Daarnaast kan er ook gekozen worden voor het vraagteken als de winnaar liever zelf wel eens de grootste ster van BNN wil zijn. De keuze gaat tussen een uur radio maken, eenmalig omroep(st)er van BNN zijn of meespelen in de serie Costa!.

BNN heeft voor het einde van het jaar 50.000 nieuwe leden nodig. In de aanloop naar de grote ledenwerfcampagne die in september van start gaat, zendt BNN momenteel De Grote Ledenwerfshow uit.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl