LogicaCMG



Persbericht

Medisch Centrum Alkmaar kiest voor LogicaCMG

AMSTELVEEN, 9 juli 2003 - Vandaag hebben het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en LogicaCMG een vijfjarige overeenkomst getekend. De overeenkomst omvat onder meer de implementatie van een personeelsinformatie- en salarissysteem. MCA is één van de 16 topklinische ziekenhuizen in Nederland. Inmiddels werken zes van deze ziekenhuizen met systemen van LogicaCMG.

De overeenkomst omvat onder meer de implementatie van het HRM systeem PMS en het salarisverwerkingspakket PayFact van LogicaCMG, gekoppeld aan een Oracle database. Naast de implementatie zijn ook de opleidingen voor PMS en PayFact inbegrepen. Het beheer, onderhoud én opleidingen voor de Oracle database vallen onder de verantwoordelijkheid van LogicaCMG Managed Services.

Mart Stel, Manager Personeel & Organisatie bij MCA: "Succes van ons ziekenhuis staat of valt met goede samenwerking en inspirerend personeelsbeleid. Automatisering moet dat maximaal ondersteunen.Wij kiezen voor LogicaCMG omdat dit bedrijf de betrouwbaarheid en praktijkgerichte innovatie uitstraalt die bij ons past."

Aad Deegeling, Directeur LogicaCMG HRM & Payroll Solutions: "De overeenkomst is het resultaat van goede en efficiënte samenwerking. Wij zien deze overeenkomst als de start van een strategisch partnership op het gebied van HRM voor de komende jaren."

LogicaCMG HRM & Payroll Solutions is met 35 jaar ervaring voor veel klanten een strategische partner op het gebied van HR- en Payroll vraagstukken. Zij ontwikkelt en ondersteunt complete personeelsinformatie- en salarissystemen en is specialist op het gebied van relevante wet- en regelgeving. Het producten- en dienstenpalet omvat systemen in eigen beheer, uitbesteding (in-service) en totale outsourcing van een salarisadministratie.

Voor een groeiend aantal organisaties is LogicaCMG Managed Services partner voor strategische outsourcing en business processen. Applicatiebeheer, beheer van de infrastructuur, werkplekken en hostingfaciliteiten maken hier onderdeel van uit.

Over LogicaCMG

LogicaCMG is een wereldwijd opererende dienstverlener op het gebied van management en ICT-consultancy, systeemintegratie en outsourcing. Met bovendien een uitgebreide expertise in draadloze datacommunicatie ondersteunt LogicaCMG klanten in diverse markten, zoals telecommunicatie, bank- en verzekeringswezen, energie en utilities, industrie, distributie, transport en de overheid. De onderneming ontstond uit de fusie van Logica en CMG in december 2002 en heeft circa 21.000 medewerkers in dienst, kantoren in 34 landen en bijna 40 jaar ervaring in ICT-dienstverlening. LogicaCMG heeft haar hoofdkantoor in Europa en is genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam (LSE:LOG; AEX:LOG).

Meer informatie is beschikbaar via www.logicacmg.nl/hrm

Over MCA

MCA heeft ruim 3200 medewerkers. Het is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat praktisch alle medische specialismen binnen de muren heeft. Het MCA heeft een breed-regionale functie in Noord-holland-noord en werkt voor opleiding en onderzoek nauw samen met academische ziekenhuizen in de Randstad.

Meer informatie is beschikbaar via: www.mca.nl