Politie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe



Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

bgg via 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE



(1)

9 juli 2003



Epe - Diefstal uit auto



Op 8 juli deed een 21 jarige vrouw uit Oene aangifte van diefstal uit haar auto. Het slot was geforceerd en weggenomen zijn een radio-cd speler en cd's. De totale schade is nog niet bekend.



Harderwijk - Vernieling auto



Op 9 juli om 00:12 uur deed een 54 jarige man uit Haarlem aangifte van vernieling. De man had zijn auto geparkeerd aan de Boslaan in Harderwijk toen hij weer bij zijn auto terugkwam, zag hij dat de linkerbuitenspiegel was vernield en er een deuk in de kofferbak zat. De schade is nog niet bekend.



Nunspeet - Controle



Op 8 juli radarcontrole gehouden op de Harderwijkerweg in Hulshorst van 07:20 uur tot 08:35 uur.
Aantal passanten 416

Overtredingen 58.

Hoogst gemeten snelheid 52 km/u.



Ermelo- Diefstal uit camping



Een 46- jarige vrouw uit Ermelo deed woensdag 9 juli aangifte van diefstal op een camping aan de Morieljelaan in Ermelo. Het betrof een diefstal van een kassalade uit de kantine van de camping. Deze diefstal moet zijn gepleegd op 9 juli tussen 01.30 uur en 04.30 uur. De kassalade is met enig geweld van zijn snoeren ontdaan en in zijn geheel meegenomen. Het totale bedrag dat in de kassa zat is onbekend.



Nunspeet- Diefstal uit auto



Op dinsdag 8 juli deed een 34- jarige vrouw uit Genemuiden aangifte van diefstal uit haar auto, welke stond geparkeerd aan de Enkweg in Nunspeet. De daders zijn via een raampje, dat half open stond, de auto binnen gekomen. Vervolgens hebben zij uit de auto een leren rugzakje met daarin een GSM, geld en een portemonnee met daarin in bankpas ontvreemd. Het totale schadebedrag is onbekend.



Vierhouten- Diefstal uit auto



In de nacht van dinsdag op woensdag kwam er een melding binnen dat er een autodiefstal was gepleegd in een bedrijfsauto van een bedrijf in Putten. Ter plekke bleek dat de daders een portier hadden geforceerd en uit de auto is een autoradio ontvreemd. De rest van de auto is alleen doorzocht. Het totale schadebedrag is onbekend.



Putten- Verkeersongeval materieel met doorrijden


Op dinsdag 8 juli had een 33- jarige man uit Putten zijn auto aan het Kerkplein in Putten geparkeerd ter hoogte van het VVV geparkeerd. Toen de man terug kwam bleek dat zijn voertuig een Mitsubishi Galant, kleur blauw en kenteken HF-SL-92, beschadigd was als gevolg van een aanrijding, waarbij de dader is doorgereden. Deze aanrijding moet hebben plaatsgevonden op dinsdag 8 juli tussen 16.40 uur en 17.10 uur. De auto had schade aan de rechterachterzijde. De politie verzoekt eventuele getuigen die iets van dit voorval hebben gezien zich te melden bij de politie van Putten. Tel 0900- 8844.





038-375 10 50
---- --