Politie Zeeland



O-4699-2003 KAT KLEM TUSSEN DAKRAAM


Dinsdagavond rond 23.45 uur is in een woning aan de Colijnhof te Goes een kat bekneld geraakt tussen een tuimelraam.
Tijdens afwezigheid van zijn baasje wilde de kat vermoedelijk uitbreken maar zakte hierbij tussen het raam en het kozijn waardoor het dier klem kwam te zitten. Door agenten werd geprobeerd m.b.v. trap en een ragebol het dier terug te duwen wat niet lukte. Vervolgens kwam de brandweer ter plaatse met een ladderwagen waarmee de kat uit zijn benarde positie kon worden bevrijd. Op dat moment kwam de bewoonster thuis die met het dier naar de dierenarts zou gaan voor onderzoek.


W-4700-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Drie Middelburgers van 14, 18 en 22-jaar, zijn in de nacht van dinsdag/woensdag in hun woonplaats aangehouden op verdenking van diefstal.
De jongens worden ervan verdacht eerder vannacht een zestal cd's te hebben weggenomen uit een auto die geparkeerd stond aan de Markt te Domburg. Na de diefstal waren ze weggereden in een auto maar konden even later in hun woning worden aangehouden. De mannen werden na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


W-4701-2003 AUTORUIT VERNIELD

Van een bedrijfsauto die geparkeerd stond aan het Marnixplein te West-Souburg is tussen dinsdag 17.30 uur en woensdag 01.30 uur de achterruit vernield.
Schadebedrag is onbekend.


Z-4702-2003 ONDER INVLOED

Van een 34-jarige Franse automobilist werd woensdag rond 00.15 uur op de Hollepoldersedijk te Borssele het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en ontving hij een dagvaarding.
Op dezelfde locatie werd rond 01.00 uur een 38-jarige Franse automobilist aangehouden wegens rijden onder invloed.
Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.






Politie Zeeland