Provincie Flevoland



Nieuwe secretaris Prins Bernhard Cultuurfonds

Stiene Kramer-Brouwer is per 1 juli benoemd tot secretaris van het Prins Bernard Cultuurfonds Flevoland. Zij volgt Jannie
Veninga-Degenhart op die deze functie 5 jaar heeft vervuld. Mevrouw Kramer heeft veel bestuurlijke ervaring. Eerder was zij onder andere 11 jaar wethouder op Urk .

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland stimuleert kunst, natuur en culturele ontwikkelingen op een breed terrein door toekenningen van subsidies. Aanvragen voor subsidies kunnen het hele jaar door worden gedaan.Ook wordt er jaarlijks een Lelyprijs uitgereikt aan een persoon of instelling die zich bijzonder heeft ingezet op cultureel gebied in Flevoland.

De secretaris van het fonds is eveneens bestuurlijk secretaris van het Han Lammers Fonds . Dit fonds ondersteunt jonge kunstenaars in Flevoland door middel van een beurs. De sluitingsdatum voor een aanvraag voor dit fonds is jaarlijks 1 juni.

Het Prins Bernard Cultuurfonds en het Han Lammers Fonds zijn gevestigd in het provinciehuis, Postbus 55, in Lelystad. Het secretariaat is bereikbaar op maandag en dinsdag (tel. 0320-265285). Voor meer informatie over het fonds: www.cultuurfonds.nl .