Provincie Limburg

De heer J.A.L. Peeters per 1 oktober 2003 waarnemend burgemeester gemeente Roggel en Neer (151)
De heer J.A.L. Peeters, tot 1 oktober 2003 burgemeester van de gemeente Roggel en Neer, is met ingang van 1 oktober 2003 benoemd tot waarnemend burgemeester van diezelfde gemeente Roggel en Neer.

Per 1 oktober 2003 wordt aan de heer Peeters eervol ontslag verleend als burgemeester wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Omdat de gemeente Roggel en Neer is betrokken bij een herindelingsprocedure heeft de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten de vacature voorlopig niet open te stellen. De Gouverneur heeft vervolgens besloten de heer Peeters te benoemen als waarnemend burgemeester per 1 oktober 2003. Bij dit besluit is in overweging genomen dat de herindelingsprocedure nog geruime tijd in beslag zal nemen en niet voor 1 januari 2006 zal zijn afgerond.

De Gouverneur heeft het benoemingsbesluit genomen nadat hij hierover overleg heeft gevoerd met de wethouders en de fractievoorzitters van de politieke partijen vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Roggel en Neer.
9-7-2003 12:59