BURSON-MARSTELLER



Gratis smullen op Mona-rondvaartboot

Woerden, 9 juli 2003 - Als onderdeel van haar activiteitenprogramma 'Woensdag, de lekkerste dag' organiseert Mona op verschillende woensdagen in juli in samenwerking met zeven rederijen rondvaarten waarbij men gratis toetjes kan proeven. De rondvaartboten zijn omgetoverd tot speciale toetjesboten, waarmee Mona gezinnen in staat stelt van een normale woensdagmiddag een hele speciale gebeurtenis te maken. Voor de gelegenheid kan men op vertoon van twee actiestickers, verkrijgbaar op alle 'Mona 1 liter yoghurtverpakkingen', gratis met de rondvaart mee. Kinderen tot en met twaalf jaar onder begeleiding kunnen ook zonder actiestickers met de rondvaart mee.

De actie is de eerste in een reeks speciale activiteiten die Mona onderneemt op de woensdag. Deze activiteiten worden georganiseerd onder het thema 'Woensdag, de lekkerste dag'.
'Voor Mona is woensdag een echte verwendag. Op deze doordeweekse dag maken we het verwennen vanaf nu niet alleen meer thuis mogelijk, maar met onze nieuwe activiteitenprogramma trakteren we nu ook op gratis uitstapjes of leuke kortingen,' aldus Mireille Gilissen, marketing manager bij Mona. Er is speciaal voor de woensdag gekozen, omdat dit traditioneel een dag is waarop kinderen 's middags vrij hebben en het gezin samen activiteiten kan ondernemen.

De gratis rondvaartboten varen uit op woensdag 16, 23 en 30 juli. Deelnemende rederijen zijn: Holland International Rondvaart te Amsterdam, Rederij Stiphout te Maastricht, Spido te Rotterdam, Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw te Drimmelen, Rondvaartbedrijf Kool te Groningen, Rondvaardij Princenhof te Earnewald en Vadesto te Hattem. Er zijn meerdere afvaarten per dag. Gedetailleerde informatie over rondvaarten in de buurt en een deelnameformulier zijn te verkrijgen via www.delekkerstedag.nl of tel. 0800-235 66 62 (gratis). Hier is ook meer algemene informatie over Mona 'Woensdag de lekkerste dag' te vinden.