Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NEWTEL ESSENCE GESELECTEERD DOOR CIC ALS CHANNEL PARTNER VOOR DE BENELUX

Vianen, 9 juli 2003 Newtel Essence, aanbieder van Klant Contact Management oplossingen, is door Communication Intelligence Corporation (CIC), marktleider op het gebied van software oplossingen voor (de biometrische verificatie van) elektronische handtekeningen, geselecteerd als CIC s integratie en reselling partner voor de Benelux.

Newtel Essence zal de CIC producten integreren in haar CRM en Customer Call Center management oplossingen, die het bedrijf aanbiedt aan middelgrote en grote organisaties. Met de implementatie van deze oplossingen kunnen bedrijven belangrijke voordelen halen op het gebied van ROI en de efficiëntie aanzienlijk verhogen door de verbetering van workflow processen en productiviteit.

Met de recente bekrachtiging van de Nederlandse wet inzake het gebruik van elektronische handtekeningen, was het noodzakelijk dat Newtel Essence in zee ging met een betrouwbare partner om deze technologie aan onze klanten te kunnen aanbieden , zegt Richard Fransen, Managing Designer bij Newtel Essence. Onze samenwerking met CIC stelt ons in staat om voortdurend díe hoogkwalitatieve oplossingen te leveren, die bedrijven en organisaties in staat stellen om hun business elektronisch én efficiënt te leiden.

CIC gaat door met het aanstellen van zorgvuldig gekozen reselling, distributie en integratie partners, die zich actief inzetten om de CIC-technologie te helpen groeien in alle marktsegmenten en in bijna alle regio s ter wereld, vooral in die landen waar het gebruik van elektronische handtekeningen wettelijk bekrachtigd is , zegt Andy Green, Vice President Worldwide Channel Sales voor CIC. Newtel Essence vertegenwoordigt in de Benelux een aantal grote softwarebedrijven en we verwachten dan ook dat onze samenwerking met Newtel Essence nieuwe mogelijkheden zal scheppen.


---


Over CIC

Communication Intelligence Corporation is de marktleider in de toelevering van elektronische handtekeningen en biometrische verificatie oplossingen, toegespitst op de applicaties met hoge capaciteit waaronder papiervrije workflow, intelligente draadloze instrumenten en e-Commerce die wereldwijd The Power to Sign Online® verspreidt. CIC s producten zijn ontworpen om het gebruiksgemak, functionaliteit en de veiligheid van de elektronische instrumenten en e-business processen te verhogen. CIC verkoopt rechtstreeks aan OEMs en ondernemingen, alsook via belangrijke verdelers zoals CompUSA, Staples, OfficeMax, via integratiepartners zoals Newtel Essence of direct via haar website. Belangrijke industriële bedrijven zoals Charles Schwab, Fujitsu, Handspring, Hitachi, IBM, Oracle, Palm Inc., Prudential, Siebel Systems en Sony Ericsson hebben de technologie van CIC een vergunning verleend. Het hoofdkantoor van CIC is gevestigd in Redwood Shores, California en het bedrijf heeft een joint venture met CICC, in Nanjing, China.