ZIPPO NEWS

Zippo presenteert: Zippo News

Emmerich (ots) - Over enkele dagen ligt het op de toonbank van de betere tabaksspeciaalzaak in België en Nederland: Zippo News, het gratis nieuwe trendy consumentenmagazine van de firma Zippo in Emmerich. Met 28 pagina's in een handzaam A5-formaat bieden de afleveringen van Zippo News tweemaal per jaar artikelen rondom het cult-product: portretten van verzamelaars en werknemers, berichtgeving over events en allerlei wetenswaardigheden. Als speciale service voor de zippoholics zit er midden in het blad telkens een poster voor de verzamelaar.

'Zippo is een legende, het is veel meer dan een stormbestendige aansteker waarop je altijd kunt vertrouwen. Er bestaan talloze verhalen rondom de Zippo-aanstekers. Die willen wij nu gaan vertellen,' verduidelijkt Rolf Löser, bedrijsleider van Zippo GmbH in Emmerich. Zo is er in de eerste editie een overzicht van de zeventig jaar lange geschiedenis van deze design-classic, een reisverhaal over Pennsylvania, het thuisland van de Zippo-aansteker, en verder portretten van een medewerkster van de Zippo-kliniek en van een verzamelaar met een tomeloze passie voor de Zippo-aanstekers.

Zippo News is een coproductie van de bureaus sintaeks en 3st kommunikation GmbH, beide gevestigd in Mainz. In Duitsland en Oostenrijk worden 80.000 exemplaren verspreid, en de Nederlandstalige editie verschijnt met een oplage van 20.000 exemplaren in Nederland, België en Luxemburg. Naast de gedrukte versie is een elektronische versie van Zippo News op het Internet te zien, op het adres www.sintaeks.de

Over Zippo:

George G. Blaisdell vermoedde in 1932 niet dat hij een Amerikaans symbool had geschapen. De unieke stormbestendige benzine-aanstekers van Zippo zijn wereldwijd al meer dan 70 jaar grensverleggend op het gebied van design, kwaliteit en betrouwbaarheid en gelden als symbool voor de American Way of Life. Sinds de oprichting van het bedrijf werden meer dan 375 miljoen Zippo-aanstekers geproduceerd, momenteel verlaten per dag meer dan 60.000 exemplaren de fabriek in Bradford, Pennsylvania (USA).

ots Original Text Service: Zippo GmbH
Internet: http://www.presseportal.de

Persinformatie:
Ute B. Gesell
sintaeks marketing and communication solutions
Gerhart-Hauptmann-Strasse 50
55124 Mainz
Tel.: +49 (0) 6131 - 69 35 10
Fax: +49 (0) 6131 - 240 68 55
E-Mail: zippo@sintaeks.de
Web: www.sintaeks.de


09 jul 03 15:33