Ingezonden persbericht

StoneBox: de oncrashbare pc voor zorgeloos gebruik

Bedrijven en particulieren hebben er meer dan twintig jaar op gewacht: een pc die niet kan crashen. Een snelle, stille en stabiele computer die gewoon z'n werk doet en waar de gebruiker zich nooit zorgen over hoeft te maken. Waar blauwe paniekschermen en fatale foutmeldingen uitblijven. En die dag na dag, week na week, maand na maand honderd procent inzetbaar blijft, met een minimale 'cost of ownership'.


Dutch Network Engineers (DNE) ontwikkelde de StoneBox: een superstabiele, oncrashbare pc, die nu op de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar is. De makers hebben lang en intensief gezocht naar een optimale combinatie van hardwareonderdelen. Daarnaast hebben zij het besturingssysteem Windows speciaal voor die hardware aangepast en verfijnd. Het resultaat is een unieke, onvoorwaardelijk stabiele computer, waarin geen onverwachte apparaatconflicten en softwareproblemen meer voorkomen.



Rust en vertrouwen, op het werk én thuis



De oncrashbare pc is het antwoord op het belangrijkste probleem waar veel bedrijfsmatige computergebruikers mee worstelen: telkens als Windows dienst weigert, is dat peperduur. De gebruiker kan niet meer werken, er moet assistentie van een systeembeheerder worden ingeroepen. Soms is het zelfs nodig om er kostbare hulp van buiten bij te halen. Een extreem stabiele pc als de StoneBox voorkomt dit soort kosten en zorgt daarmee voor rust en vertrouwen in de werkomgeving. Bovendien zijn de prestaties geheel up-to-date, zodat toepassingen razendsnel werken.


De StoneBox komt vooral tot z'n recht in grote en kleine (bedrijfs)netwerken, maar kan ook voor de huisgebruiker grote voordelen bieden. Door zijn grote snelheid en stabiliteit staat hij borg voor zorgeloos computercomfort. Bovendien is de geluidsproductie tot een minimum teruggebracht.



Alles kant-en-klaar



De StoneBox is naar wens in diverse configuraties te leveren. Om de stabiliteit en het gemak volledig te waarborgen, wordt de computer kant-en-klaar geïnstalleerd op de werkplek. Aan de hand van een simpel en doeltreffend stappenplan inventariseren de DNE-technici de eisen van de klant. Daarna wordt de StoneBox geconfigureerd en getest, afgeleverd en op het eventueel aanwezige netwerk aangesloten, en ten slotte nogmaals getest. Gedurende twee weken na de installatie worden alle aanloopproblemen zonder bijkomende kosten door DNE opgelost. Bij particulieren zijn het overzetten van gegevens van een oude pc en het configureren van de e-mail bij de installatie inbegrepen.


De unieke samenstelling van hard- en software die de StoneBox zo superstabiel maakt, is ook in te zetten voor servers en andere netwerkcomponenten. Met vele jaren ervaring in netwerkinstallatie kan DNE ook grotere bedrijfssystemen inrichten die minimale operationele kosten met zich meebrengen. Bedrijven als UPC K&T (Rotterdam), Proctor & Gamble (Brussel), Volvo IT (Gent), Environment Agency (Engeland), Siemens Nederland en Shell Pernis hebben inmiddels ontdekt welke voordelen deze infrastructuur-oplossingen van DNE kunnen bieden.