Gemeente Goes

Persbericht

Opening speeltuin in Goes West

Op woensdag 9 juli 2003 om 13.30 uur opent wethouder Dorith van Ewijk feestelijk de speeltuin in de Jan van Brakelstraat in Goes West.

Na de officiële opening kunnen de kinderen meedoen aan een ballonnen wedstrijd en aan het kinderfeest. Alle kinderen uit Goes West van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom bij de opening van de speeltuin. De allerkleinsten kunnen meezingen en dansen met kabouter Plop. Er zijn kermisspelletjes zoals de kop van Jut, disneykoppen gooien, kinderkruisboogschieten en er is voor iedereen een suikerspin. Bij Circus Hogerop kunnen de kinderen circusnummers leren zoals lopen op grote ballen. De breedtesportmedewerkers van SMWO welzijn zijn aanwezig met een aantal spellen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook gewoon spelen in de nieuwe speeltuin. Het feest duurt van 13.30 tot 15.30 uur. De middag wordt georganiseerd door de wijkvereniging Goes West, peuterspeelzaal 't Ganzennest, SMWO welzijn en Brede School De Symfonie.

De nieuwe speeltuin is tot stand gekomen door samenwerking van bewoners, de RWS en de gemeente Goes. De totale kosten bedragen 22.500,--. Een deel van de kosten is betaald door de RWS en een deel door de gemeente Goes.