Gemeente Asten


30-06-2003
30 km in Heusden
9 juli presentatie conceptplan

Naast de vele ideeën die deze avond geopperd zijn, zijn er ook schriftelijke reacties binnengekomen. Aan de hand van alle ideeën, oplossingen en opmerkingen heeft de gemeente een conceptplan voorbereid. Dit conceptplan wil de gemeente als voorstel op woensdag 9 juli 2003 tijdens een informatieavond, aan u als inwoner van Heusden presenteren.

Na 9 juli 2003
Aan de hand van de opmerkingen op 9 juli wordt het conceptplan -zie bijgevoegde tekening- (eventueel) aangepast en verder uitgewerkt. De definitieve tekening zal in het gemeentehuis te bezichtigen zijn. De uitvoering van de werkzaamheden zal naar verwachting in het najaar van 2003 plaatsvinden. U wordt hier tijdig over geïnformeerd via de gemeentepagina in het Peelbelang en de website van de gemeente Asten www.asten.nl .

Plaats en tijd
Woensdag 9 juli 2003 om 20.00 uur vindt de informatieavond plaats in gemeenschapshuis Unitas te Heusden. Informatie hieromtrent kunt u van maandag tot en met vrijdag opvragen bij Nicole van Rengs, telefoon 0493-671250 of per e-mail n.vrengs@asten.nl