Politie Zeeland



W-4710-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen vond woensdag om 13.30 uur een aanrijding plaats.
Een 43-jarige Vlissingse motorrijder reed over de President Rooseveltlaan. Voor hem reed een 20-jarige automobilist uit Oost-Souburg die stopte voor een voetgangersoversteekplaats. De motorrijder kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij hij ten val kwam. Hij is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor raakte beschadigd.

O-4711-2003 AANRIJDING IN GOES
Op de kruising Van der Spiegelstraat / Kloetingseweg in Goes vond woensdag om 10.45 uur een aanrijding plaats.
Een 56-jarige bromfietser uit Kapelle reed over de Van der Spiegelstraat en reed door het rode licht de kruising op. Hij kwam in botsing met een 62-jarige vrouw uit Goes die over de Kloetingseweg fietste en bij groen licht de kruising opging. Voor zover bekend raakte niemand gewond en liepen de voertuigen geen schade op.


W-4712-2003 INBRAAK IN HORECAGELEGENHEID

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een horecagelegenheid aan de Duinweg in Zoutelande.
De toegang werd geforceerd en er werd een onbekend geldbedrag weggenomen.


W-4713-2003 ALCOHOL

Op het Vlissings Bolwerk in Middelburg werd woensdag om 15.55 uur een 17-jarige Middelburger aangehouden.
Hij liep daar met een geopend blikje bier en gaf een valse naam op.


W-4714-2003 FIETSER AANGEREDEN - GETUIGENOPROEP -

Op het fietspad van de Sloeweg in Vlissingen werd woensdagmiddag een fietser (leeftijd onbekend) uit Oost-Souburg door een bromfietser aangereden.
Hij fietste samen met zijn vrouw over het fietspad van de Sloeweg, vanuit Vlissingen in de richting van Souburg. Toen hij een bromfietser hoorde aankomen is hij achter de andere fiets gaan rijden. De onbekende bromfietser die met hoge snelheid reed begon echter te slippen waardoor de fietser werd geschept en over de kop sloeg. Hij raakte gewond aan zijn hand en been, zijn fiets raakte beschadigd. De bromfietser die op een zwarte bromfiets reed, en zwarte helm en een rood t-shirt droeg is doorgereden in de richting van de Govert Flincklaan.

Op dezelfde weg reed een andere bromfietser die het ongeval waarschijnlijk gezien heeft. De politie verzoekt deze bromfietser en eventuele andere getuigen zich te melden.



Z-4715-2003 BROMFIETSER BEKEURD

In de Nieuwstraat in Oostburg kreeg een 17-jarige bromfietser uit Breskens woensdag om 17.10 uur een bekeuring van E 92,- wegens te hard rijden.