Politie Zeeland



Z-4716-2003 OPENING BUREAU TERNEUZEN

Woensdagmiddag om 14.00 uur heeft de directeur politie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken drs. Jan-Kees Goet het nieuwe politiebureau in Terneuzen geopend.
Hij deed dit door het plaatsen van de laatste steen omdat politie Zeeland met de opening van dit bureau het nieuw- en verbouwproject 2000/2003 hiermee heeft afgerond. In dit bureau zijn de districtsstaf van Zeeuws-Vlaanderen en de wijkteams van de gemeente Terneuzen gehuisvest.
Politie Zeeland bouwde vier nieuwe bureaus in Zierikzee, Hulst, Oostburg en Terneuzen. Verbouwde zeven bureaus n.l. in Renesse, Middelburg, Vlissingen, Serooskerke, Goes, Axel en het centrale kantoor aan de Vrijlandstraat. Ook kocht politie Zeeland zeven bureaus aan. Politie Zeeland heeft nu in elke gemeente in Zeeland een wijkteambureau van waaruit één of meerdere wijkteams de lokale politiezorg waarborgen.


W-4717-2003 AANHOUDINGEN IN MIDDELBURG

In het belastingkantoor aan de Kousteensedijk in Middelburg werden woensdag twee Vlissingse vrouwen van 23 en 34 jaar en een 35-jarige man uit Roosendaal aangehouden.
De vrouwen wilden met en vals c.q. vervalst paspoort een sofi-nummer aanvragen. De man vergezelde de vrouwen als tolk.


W-4718-2003 WINKELDIEFSTAL

In de Walstraat in Vlissingen werden woensdag om 15.55 uur een 40-jarige Vlissinger en een 39-jarige Middelburger aangehouden.
Zij worden verdacht van diefstal van zonnebrillen uit een winkelpand in de Lange Zelke.


O-4719-2003 AANRIJDING IN GOES

Op de kruising Vogelzangsweg / Bergweg in Goes vond woensdag om 17.15 uur een aanrijding plaats.
Een 49-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de Bergweg, komende uit de richting van de Beatrixlaan. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan en voor hem van rechtskomende 63-jarige bestuurder uit Beren op Zoom. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-4720-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Op de Rampweg in Renesse werd woensdag tussen 14.30 en 18.00 uur een personenauto opengebroken.
Er werden een autoradio / cd-speler, een versterker en enkele cd's weggenomen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.


Z-4721-2003 STRANDHOKJES OPENGEBROKEN

Afgelopen nacht werden op het strand bij Breskens enkele strandhokjes opengebroken.
Voor zover bekend werden uit twee hokjes etens- en drinkwaren met onbekende waarde weggenomen.






Politie Zeeland