Gemeente Eindhoven

18 juni 2003, no. 109

Zevende Jeugdsnachtspektakel in ir. Ottenbad

De geheime wereld van de kabouters

Kinderen die deelnemen aan het zevende Jeugdnachtspeketakel, gaan waarschijnlijk met dit gevoel s ochtends met de ouders weer naar huis. In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juli 2003 hebben ze namelijk allerlei te gekke spelen beleefd op de ligweide en in het 25 meterbad van het Ir. Ottenbad.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je minimaal je A-diploma, dan ben je van harte welkom om met je vriendjes en vriendinnetjes van school of uit je straat of met je neefjes en nichtjes te komen ravotten. Natuurlijk ontbreekt in deze kabouteromgeving de toverdrank niet. Ook wordt er knibbel knabbel knuisje voor in het vuistje uitgedeeld. En natuurlijk staat het Nachtverhaal geheel in het teken van de kabouters.

Vrijdag 11 juli om 19.30 uur melden de kinderen zich in de Tennishal Eindhoven-Noord nabij het Ir. Ottenbad. Vanaf dat moment wanen de kinderen zich in een kabouterwereld. 's Ochtends worden de kinderen om 7.00 uur gewekt met een vrolijke kabouterdans. Echt wakker worden doen we in het zwembad. Afgesloten wordt met een gezamenlijk ontbijt. Om 9.00 uur word je weer opgehaald door je ouders.

Inschrijven kan tot en met woensdag 5 juli 2003 aan de kassa van het Ir. Ottenbad, Vijfkamplaan 12 te Eindhoven. De kosten bedragen e 15,00. Bij betaling krijg je een deelne-merskaart mee, welke ingevuld en ingeleverd dient te worden op vrijdag 11 juli 2003.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij de kassa van het Ir. Ottenbad: ( (040) 238 88 00.

© 2003 Gemeente Eindhoven