Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Tilburg

Tilburg, 11 juli 2003

Winkeldiefstal

TILBURG - In een kledingzaak aan de Heuvelstraat hebben agenten gisteravond om zes uur twee vrouwen aangehouden. De vrouwen zijn 32 en 35 jaar oud en komen respectievelijk uit Arnhem en Witmarsum. De vrouwen waren in het bezit van een geprepareerde tas en daarin werden goederen uit nog twee winkels in de Heuvelstraat aangetroffen.

Belediging

TILBURG - Aan de Haydnstraat hebben agenten gisteravond om acht uur een 44-jarige Tilburger aangehouden. De man beledigde de agenten die ter assistentie waren geroepen in verband met problemen die er waren tussen de aangehouden verdachte en zijn 35-jarige echtgenote.

TILBURG - Aan de Tuinstraat beledigde een 19-jarige man uit Tilburg gisteravond agenten toen de man een bekeuring kreeg omdat hij, als bromfietsbestuurder, zijn helm niet goed conform de wettelijke eisen droeg. Hierop werd de man aangehouden voor belediging.

TILBURG - Bij de brand aan de Hasseltstraat zijn vannacht rond kwart voor twee, twee inwoners van Tilburg aangehouden. De mannen zijn 35 en 51 jaar oud. Zij voldeden niet aan een bevel of vordering en beledigden de agenten.

Bron: Carel Bouman