Politie Zeeland



O-4835-2003 BEDREIGING AGENTEN

In Sint Annaland zijn in de nacht van zaterdag/zondag twee mannen van 20- en 21-jaar uit de gemeente Tholen aangehouden voor het bedreigen van twee agenten.
Op de Domineeshof wilde een van de agenten de 20-jarige man bekeuren voor het vechten op straat. Hier was hij het echter niet mee eens en bedreigde de agent waarop de man werd aangehouden. De 21-jarige man was het hier niet mee eens en begon eveneens de agenten te bedreigen waarop ook hij werd aangehouden. Daar hij zich tegen zijn aanhouding hevig verzette, kreeg een agent een klap tegen zijn bril waardoor een stukje glas in zijn oog kwam en hij zich onder doktersbehandeling moest stellen. Beide mannen werden overgebracht naar Torentijd.


O-4836-2003 AANHOUDING
Een 50-jarige man uit Goes is zaterdag rond 22.30 uur in zijn woonplaats aangehouden.
De man wordt ervan verdacht eerder die dag tijdens een woordenwisseling op straat voor een woning aan de J.P. Coenstraat een 18-jarige plaatsgenoot te hebben bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. In de woning van de 50-jarige man werd een alarmpistool aangetroffen en in beslaggenomen.


Z-4837-2003 AANRIJDING
In Kapellebrug zijn zondagmiddag rond 15.30 uur een personenauto en een motorfiets beschadigd bij een aanrijding.
Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Roskamstraat en verleende op de kruising met de Gentsevaart geen voorrang aan een van rechtskomende motorfiets, bestuurd door een 41-jarige man uit dezelfde gemeente. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.


W-4838-2003 AUTO SNEL TERECHT NA DIEFSTAL
Zondag tussen 13.30 uur en 16.15 uur werd vanaf de Fort den Haakweg te Vrouwenpolder een personenauto gestolen.
De auto, een volkswagen Golf, werd later die middag met draaiende motor teruggevonden aan de Munnikweg te Oostkapelle. Wel bleken alle vier de velgen alsmede de ruitenwisserbladen te zijn weggenomen.


Z-4839-2003 KERENDE AUTO
Een 39-jarige motorrijder en zijn 24-jarige duo-passagiere, beide uit België, zijn zondag rond 18.00 uur ten val gekomen nadat zij werden aangereden door een kerende personenauto.
Een 35-jarige Middelburgse automobiliste wilde vanuit een parkeerstrook aan de Provincialeweg te Groede omkeren. Hierbij zag zij de achteropkomende motorfiets over het hoofd. De motorrijder en zijn passagiere liepen bij hun val alleen enkele kneuzingen en pijnlijke spieren op. Beide voertuigen raakten beschadigd.