Politie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


datum



Nunspeet- Vernieling auto


Een 38- jarige man uit Nunspeet deed zondag 13 juli aangifte van vernieling van zijn auto, welke geparkeerd stond aan het Larikserf. Er zat een gat in de achterspoiler van de auto. De vernieling aan de auto moet in de nacht van 12 op 13 juli zijn gebeurd. Het totale schadebedrag is niet bekend.



Putten- Diefstal uit bedrijf


Op zondagavond 13 juli kwam er een melding binnen van een overval op een bedrijf aan de Tolweg in Putten. Op zondagavond rond 23.40 uur werd er opeens een tegel door de ruit van de balie gegooid. Op dat moment was de 46- jarige medewerkster uit Nijkerkerveen net bezig de geldlade, blackbox en het geldkistje weg te brengen. Nadat de ruit was ingegooid kwam er een man naar binnen met bivakmuts, handschoenen en donkere kleding, pakte de geldlade, blackbox en het geldkistje en ging weer door het kapotte raam naar buiten. Buiten wachtte een andere man. De mannen renden door de struiken rechtstreeks naar de weg. Het is onbekend hoe de daders verder zijn gevlucht. Waarschijnlijk hebben de daders hun moment afgewacht onder een van de struiken die uitzicht geeft op de balie. De daders hebben een aanzienlijk bedrag meegenomen.


Oldebroek - Verkeersongeval met letsel

Op 13 juli fietste een 10 jarige jongen samen met zijn zusje over het fietspad aan de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek. Plotseling kwam hij met zijn stuur tegen het stuur van zijn zusje. En kwam zo vast te zitten, Beiden kwamen hierdoor ten val. De jongen liep een diepe snee op boven zijn linkeroog en had behoorlijke schaafwonden op zijn been en arm. Zijn zusje was boven op hem gevallen en mankeerde niets De jongen is voor behandeling voor zijn wonden met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.



Harderwijk - Diefstal auto


Op 13 juli deed een 47 jarige man aangifte van diefstal van zijn bedrijfswagen. Deze stond tussen 12-07 en 13-07 geparkeerd op de Goeman Borgesiuslaan en is toen weggenomen. Het betreft een rode Nissan Sunny met het kenteken YJ-25-BY.


Ermelo-verkeersongeval met letsel

Een 25-jarige vrouw uit Ermelo is zondagmiddag 13 juli ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Telgterweg. Terwijl zij links naast haar man fietste kwam er een auto uit tegenovergestelde richting die haar frontaal schepte. De toedracht is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk is de autobestuurder, een 19-jarige man uit Ermelo, met te hoge snelheid de bocht ingereden, waardoor hij vermoedelijk op de andere weghelft terecht is gekomen. De vrouw werd hierdoor 20 a 25 meter meegesleurd op de motorkap. Het slachtoffer is per traumahelicopter overgebracht naar Radboudziekenhuis in Nijmegen.





038-375 10 50
---- --