Ingezonden persbericht

30/06/03 PERSUITNODIGING

Beste,

In Plopsaland, het pretpark aan de Belgische Kust, opgebouwd rond Kabouter Plop, Samson & Gert, Wizzy & Woppy, Big & Betsy en Piet Piraat, staan vanaf maandag 14 juli t/m zondag 17 augustus Samson & Gert elke dag op de planken met hun gloednieuwe Zomershow. U vindt hierna het persbericht over de Zomershow.

Wij hebben het genoegen om u en uw gezin hierbij vriendelijk uit te nodigen om op maandag 14 juli om 14u Plopsaland een voorstelling van de Samson & Gert Zomershow in Plopsaland bij te wonen en eveneens Plopsaland te verkennen.

Gelieve op voorhand een seintje te geven.

Studio 100:
Carine Voshaar carine.voshaar@studio100.be +31 (0)6-28 671 857

Plopsaland:
Filip Loos f.loos@plopsaland.be +32
(0)58-42 02 02

Meer informatie over Plopsaland vindt u op www.plopsaland.nl.

30/06/03 PERSBERICHT

Samson & Gert Zomershow in Plopsaland

Van 14 juli t/m 17 augustus treden Samson & Gert in Plopsaland dagelijks op met hun nieuwe Zomershow.

Ook dit jaar worden de bezoekers van Plopsaland tijdens het hoogseizoen extra in de watten gelegd. Naast de dagelijkse shows - de Kabouter/Piet Piraatshow en het Poppentheater - die het hele openingsseizoen in Plopsaland te zien zijn, en de talrijke attracties, kunnen de kinderen, samen met hun ouders, van 14 juli t/m 17 augustus genieten van de exclusieve Zomershow met Samson & Gert.

Lachen, zingen en dansen, daar draait de Zomershow om. De show bruist van bekende, maar ook nieuwe liedjes van Samson & Gert, waarop de kinderen spontaan meezingen en dansen. Tussendoor zorgen Samson & Gert en de Burgemeester met hun dolle fratsen voor de nodige hilariteit.

Afhankelijk van het aantal bezoekers wordt de Zomershow 2 tot 5 keer per dag opgevoerd, zodat iedere bezoeker de kans krijgt om de show te zien. Wie naast Samson & Gert nog een echte held wil ontmoeten in Plopsaland, kan bij de kiosk in het park samen met de echte Kabouter Klus of Piet Piraat meezingen en -dansen. Natuurlijk maken ze na de show graag even de tijd om te knuffelen en te poseren voor het familiealbum.

De Samson & Gert Zomershow zit in de toegangsprijs van Plopsaland inbegrepen. Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen via TicketService of ANWB voor 19 euro/ticket. TicketService is te bereiken op het nummer 0900-300 1250 (EUR 99 cpm) of kijk voor het dichtstbijzijnde voorverkoopadres op www.ticketservice.nl. De toegangsprijs aan de kassa in Plopsaland bedraagt 21,95 euro/ticket tijdens het hoogseizoen.

Meer informatie:
www.plopsaland.nl - info@plopsaland.be - +32 (0)58 42 02 02

Specifieke persinformatie:
Wim wauters +32 (0)58 42 02 02
f.loos@plopsaland.be