InnoConcepts

Capelle aan den IJssel, 15 juli 2003

InnoConcepts splitst aandelen 1 op 4

---

Ingevolge het besluit van haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal InnoConcepts NV overgaan tot het splitsen van de aandelen in haar kapitaal. Elk gewoon aandeel van nominaal EURO 0,04 zal worden gesplitst in 4 aandelen van EURO 0,01. InnoConcepts wil hiermee de liquiditeit in haar aandelen verder vergroten. Deze stap past tevens in het "Investor Relations" programma waarbij InnoConcepts zich ook richt op de kapitaalmarkten in de ons omringende landen.

Profiel InnoConcepts

InnoConcepts is een marketingorganisatie die mondiaal een brug slaat tussen innovaties en de markt. InnoConcepts onderscheidt zich hiermee van financiële partijen, die vaak alleen kapitaal verstrekken, en commerciële partijen, die meestal onvoldoende infrastructuur bezitten om ruimte te geven aan innovaties. De ruime ervaring in de marketing van innovatieve producten en technologieën, de financiële slagkracht alsmede het uitgebreide netwerk geven InnoConcepts een aanzienlijk voordeel bij het realiseren van succesvolle marktintroducties.

InnoConcepts heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, Canada en Hong Kong. In Azië heeft zij verder diverse partnerships met lokale partijen. Distributie en licensering van haar producten en technologieën vinden plaats naar meer dan 25 landen.



InnoConcepts