Politie Zeeland



O-4869-2003 DOORRIJDEN NA AANRIJDING

Dinsdagochtend rond 08.30 uur vond er op de Piet Heinstraat in Goes een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 42-jarige automobilist uit Goes reed op de rotonde van de Piet Heinstraat. Toen hij net voor de afslag van de Ruiterlaan reed zag hij een personenauto de rotonde op komen rijden.
Deze personenauto kwam vanuit de Ruiterlaan en reed tegen de richting de rotonde op (een gedeelte van de rotonde is afgesloten).
Hierbij botste de onbekend gebleven personenauto tegen de auto van de 42-jarige man die zijn auto inmiddels had stilgezet aan de rechterzijde van de rotonde.
Na de aanrijding reed de auto die tegen de richting in reed door.



O-4870-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Tussen maandagavond 19.00 uur en dinsdagochtend 07.40 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Nieuwlandseweg in Sint Annaland.
Uit de auto werd een radio cd-speler met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Er zijn geen sporen van braak aan de auto.



O-4871-2003 DIEFSTAL STRAATNAAMBORDEN

Afgelopen maandag zijn in Goes diverse straatnaamborden weggenomen.
Het gaat om blauwe borden met daarop de straatnaam in witte letters. Het betreft borden met de naam Bob Marleylaan, Freddie Mercuryhof, John Lennonlaan en Stanleyweg. De waarde hiervan bedraagt een paar honderd euro.



O-4872-2003 KOP/STAARTBOTSING

Op de N59 te Serooskerke (Schouwen) zijn dinsdagmorgen rond 11.45 uur twee personenauto's flink beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 62-jarige automobilist uit de gemeente Goedereede (ZH) kon niet meer op tijd stoppen toen de auto voor hem, bestuurd door een 70-jarige man uit Bergen op Zoom, moest remmen en reed achter op het voertuig. Beide bestuurders bleven ongedeerd.



O-4873-2003 BROMFIETSSTER AANGEREDEN

Op de Baarlandsezandweg te 's Gravenpolder is dinsdagmiddag rond 14.30 uur een 20-jarige vrouw uit de gemeente Borsele gewond geraakt nadat zij was aangereden door een vrachtauto.
De vrouw reed op haar brommer over het fietspad i.d.r.v. Hoedekenskerke en kreeg geen voorrang van een vrachtwagen, bestuurd door een 31-jarige man uit Krabbendijke, die vanaf een fabrieksterrein de weg op wilde rijden. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.