DOE EEN WENS STICHTING NL


PERSBERICHT

Danny Rook overhandigt prijs aan Doe Een Wens

De winnaar van Bobo.s in de Bush heeft vandaag zijn prijs van 8.000 euro overhandigt aan Doe Een Wens Stichting Nederland. Danny, die door de jungle van Borneo ploeterde en uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam, staat volledig achter deze Stichting, die de liefste wens vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Twee weken lang doorkruisten tien Bekende Nederlanders, waaronder Danny Rook, de jungle van Borneo. Elk van hen streed voor een zelf gekozen goed doel. Danny Rook zette zich in voor Doe Een Wens. Tijdens het verblijf in de rimboe moesten de Bobo.s zoveel mogelijk Batu.s verzamelen. Elke opgespoorde Batu, wat .waardevolle steen. betekent in het Maleisisch, stond voor een bepaald geldbedrag. Hoe meer Batu.s de Bobo.s gezamenlijk wisten te verzamelen, hoe meer geld er gewonnen zou worden voor het goede doel.

Tijdens een feestelijke lunch heeft Danny Rook vandaag de uiteindelijke prijs, . 8.000,- overhandigt aan Doe Een Wens Stichting Nederland. Met dit geld kan de Stichting weer nieuwe kinderwensenin vervulling laten gaan.


---