2e persbericht van dinsdag 15 juli 2003

Eindhoven 15-7-2003 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Chauffeur LPG-auto geïdentificeerd

Het stoffelijk overschot van de chauffeur van de LPG-tankauto, die maandagmiddag betrokken was bij een aanrijding op de A2 tussen Eindhoven en Veldhoven, is geïdentificeerd. Het is de 55-jarige Christ Ros uit Sprundel. De tankauto was een eigen auto. Hij vervoerde LPG van het Duitse Krefeld naar het Engelse Grimsby.

Gemert: Onder invloed

Dinsdagmorgen om 03.23 uur is op de Vondellaan een 39-jarige Helmondse automobilist aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de bestuurder gedronken had. Hij blies een alcoholpromillage van ruim 1.55 promille. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 8 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Valkenswaard: Inbraak in een woning

Dinsdagmorgen tussen 01.00 uur en 07.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Dopheidebeemd. Men kwam binnen door de voordeur open te hengelen. Uit de woning zijn o.a. enkele bankpasjes, 60 euro, een sleutelbos en een GSM weggenomen.

Deurne: Onder invloed

Op de Leensel is vanmorgen om 02.41 uur een 40-jarige automobilist uit Deurne aangehouden. De bestuurder bleek onder invloed te zijn. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 1,35 promille aan. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 6 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Deurne: Fietster gewond bij aanrijding

Op de fietseroversteekplaats aan de Mgr. Berkvensstraat is maandagavond een 73-jarige vrouw uit Deurne gewond geraakt. De vrouw stak met haar fiets over en werd aangereden door een 20-jarige automobilist die over de Mgr. Berkvensstraat reed, komende uit de richting van de Hoofdstraat. Het slachtoffer is met letsel aan hoofd, borst en ledematen overgebracht naar het ziekenhuis.

Valkenswaard: Aanhouding na mishandeling

Dinsdagmorgen om 11.25 uur, is op de Eindhovenseweg een 22-jarige inwoner van Valkenswaard aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder op de dag zijn 21-jarige vrouw te hebben mishandeld. Hij is voor onderzoek ingesloten. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Op de Bossebaan is dinsdagmiddag van 13.47 uur tot 15.48 uur een snelheidscontrole gehouden. 125 van de 745 gecontroleerde voertuigen reden er harder dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/u.