Aladdin introduceert Appliance Solution-partnerprogramma

IJsselstein,16 juli 2003 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, komt met een Appliance Solution-partnerprogramma voor fabrikanten van appliances en servers. Hiermee kunnen fabrikanten hun systemen certificeren voor compatibiliteit met het 'eSafe4 Virtual Appliance'-platform. Dankzij het programma kunnen Value-Added Resellers (VAR's), system integrators en andere fabrikanten op het gebied van netwerkbeveiliging die eSafe4 integreren, zich verzekeren van compatibiliteit met Aladdins content-inspectieproduct.

eSafe4 wordt op een cd-rom geleverd als een 'Virtual Appliance' die bestaat uit het Linux-besturingssysteem, een webgebaseerde gebruiker-interface en de eSafe Gateway of eSafe Mail software. VAR's en system integrators kunnen de cd-rom vervolgens gebruiken om in combinatie met eigen gekozen, gecertificeerde hardware een geïntegreerde content-inspectieoplossing te creëren, die geheel past bij de eisen van hun klant.

Om tot het programma toegelaten te worden, dienen hardwarefabrikanten een certificeringsproces te doorlopen, waarbij gecontroleerd wordt of hun hardware voldoet aan alle eisen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.

"Deelname aan het programma brengt voor partners veel voordelen met zich mee", zegt Charlie Hava, Aladdins Solution Partner Program Manager. "De eSafe4 Virtual Appliance-cd-rom voorziet in snellere installatie, eenvoudiger configuratie, verhoogde beveiliging, geoptimaliseerde prestaties, automatische updates en nog veel meer diensten die klanten eisen wanneer zij een content-inspectieproduct implementeren."

Verschillende hardwareproducten zijn reeds gecertificeerd voor Aladdins Appliance Solution-partnerprogramma, waaronder IBM xSeries-servers, HP ProLiant-servers en Sofaware Safe@ security appliances. Meer informatie over het programma en het certificeringsproces is te vinden via http://www.ealaddin.com/partners.

Over eSafe
eSafe4 scant zowel e-mail- en web-, alsook download-verkeer met een snelheid van 25 miljoen bits per seconde (Mbps). Door deze hoge scansnelheid kan één enkele eSafe-server het e-mail- en webverkeer van 5.000 gebruikers tegelijkertijd scannen. Het geïntegreerde Security Cluster zorgt voor load-sharing en dus voor een hoge beschikbaarheid van de eSafe-servers. eSafe4 wordt op een cd-rom geleverd als een 'Virtual Appliance' die bestaat uit het Linux-besturingssysteem, een op het internet gebaseerde gebruiker-interface, eSafe Gateway of eSafe Mail. Hierdoor kunnen systeembeheerders eenvoudig de eSafe4-software op een computer installeren en integreren met allerlei populaire netwerkconfiguraties, waaronder Cisco AVVID, CheckPoint OPSEC, HP Proliant, IBM X-Series, Radware en Celestix. Meer informatie is beschikbaar via http://www.ealaddin.com/esafe4.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Sytems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.



Ingezonden persbericht