Ingezonden persbericht

Zuid Nederland gaat gecoördineerd graven


sYnfra kiest voor webplanningsmodule van Total Backup

Het Samenwerkingsverband sYnfra van 8 zuid Nederlandse energie- en waterbedrijven heeft onlangs gekozen voor de webplanningsmodule van Total Backup B.V.


Hiermee wordt de coördinatie van de aanleg van aansluitleidingen van de zeven strak in de gaten gehouden en gepland. De applicatie moet voorkomen dat straten worden opgebroken nadat andere maatschappijen ze hebben gedicht. sYnfra hoopt aanzienlijke besparingen te realiseren door planningen en werkzaamheden nauwkeuriger op elkaar af te stemmen. De voordelen voor de klant en bedrijven zijn enorm.

Digitale samenwerking
Total Backup ontwikkelde voor sYnfra de internet-applicatie. Tevens is er een contract afgesloten dat de applicatie 3 jaar door Total Backup B.V. wordt beheerd. Nog nooit eerder werd in Nederland op deze wijze via de digitale snelweg door grote energie- en waterbedrijven met elkaar samengewerkt.

sYnfra is een samenwerkingsverband van 8 Zuid Nederlandse energie- en waterbedrijven. Het zijn de bedrijven DeltaN, Essent, Watermaatschappij Limburg N.V. Tilburgsche Waterleiding-Maatschappij, Brabant Water N.V., Obragas (RWE), NRE en Intergas. De bedrijven hebben in totaal 2,5 miljoen klanten verdeeld over drie provincies

Meer informatie via het e-mail adres: a.aarts@totalbackup.nl. Bellen kan uiteraard ook op nummer 073 5184520.

www.totalbackup.nl