GLEIJM EN VAN DER WAART



PERSBERICHT

ACA IT-Solutions behaalt als eerste de Cisco AVR-Status

Recentelijk ontving automatiseerder ACA IT-Solutions (Eindhoven) als een van de eersten het AVR-Certificaat uit handen van de technisch directeur van Cisco Systems. Hiermee erkent Cisco dat ACA IT-Solutions over alle benodigde kennis beschikt om succesvol VOIP-projecten te implementeren en te beheren. Het AVR- Certificaat is door Azlan Network Distributie in het leven geroepen voor partners die blijk geven van inzicht en visie op het gebied van IP Communicatie. ACA IT-Solutions onderscheidt zich volgens Azlan Network Distributie duidelijk door kennis en oplossingsgericht denken...

'Het mag duidelijk zijn dat eindgebruikers niet meer alleen willen praten over telefonie maar meer over bedrijfsprocesgerichte oplossingen die de communicatie-efficiency verbeteren en een hoger rendement uit de IT-investering halen', aldus AVR. ACA heeft dit duidelijk vertaald in haar aanpak naar de markt toe en is daarmee een van de weinige resellers die nu daadwerkelijk in staat is haar klanten te bedienen van IP Communicatie oplossingen.

ACA IT-Solutions: voorloper in IP Communicatie
In samenwerking met Cisco Systems heeft Azlan Network Distribution bv het AVR programma ontwikkeld met als doelstelling een start te maken met IP Telefonie oftewel IP Communicatie. Actieve deelname in het AVR-programma draagt bij aan de groei van de learning curve. De IP Communicatiemarkt is duidelijk anders dan de traditionele telefonie- en datawereld, voornamelijk doordat kennis van beide werelden een vereiste is. ACA IT-Solutions blijkt een van de weinigen die over deze tweeledige kennis beschikken en deze bovendien op een voor bedrijven duidelijke én voordelige manier kunnen toepassen.

De voordelen van IP Communicatie
Nooit eerder was er zo een uitgebreide keuze aan communicatiemogelijkheden. Informatie uitwisselen met klanten, gegevens uitwisselen met collegae, verkoopinformatie analyseren, inventariseren, raadplegen, enz. Bij IP Communicatie verloopt de communicatie zowel via de telefooncentrale van het bedrijf als via mobiele telefonie, fax, e-mail of de website. Communicatiemiddelen die stuk voor stuk gebaseerd zijn op verschillende infrastructuren die meestal niet met elkaar verbonden zijn. ACA IT-Solutions biedt de mogelijkheid om al deze verschillende infrastructuren via IP, het internetprotocol, met elkaar te verenigen. De oplossingen van ACA IT-Solutions voor IP Telefonie integreren spraak-, data- en videoverkeer in één netwerk. Hierdoor kan de communicatie eenvoudiger verlopen, wat leidt tot een betere interactie en de mogelijkheid tot een betere samenwerking. Ook het beheer en het gebruik van de infrastructuur worden veel gemakkelijker. Bedrijven realiseren zo zeer snel aanzienlijke besparingen en ook gaat dankzij de nieuwe toepassingen de productiviteit van de medewerkers erop vooruit. Dit uiteraard tot zeer grote tevredenheid van gebruikers.