Ingezonden persbericht


Nieuwe Pinnacle PCTV Sat CI: Satelliet PCI -kaart met Common Interface

Nu ontvangst mogelijk van honderden gratis en betaalde digitale satellietkanalen op PC.

Nijmegen, 17 Juli 2003

Pinnacle heeft haar PCTV-kaarten familie uitgebreid met de PCTV Sat CI. De Pinnacle PCTV Sat CI bestaat uit een PCI digitale satelliet-ontvanger met een Common Interface. De kaart wordt met slechts één kabel op een LNB satellietschotel aangesloten. Deze hoogwaardige digitale tuner biedt de gebruiker de allerbeste TV- en radiokwaliteit. Dankzij de geïntrigeerde Common Interface kunnen er nu ook zogenaamde CAM-modules (Conditional Acces Modules) en bijbehorende smartcards geplaatst worden zodat het tevens geschikt is voor abonnee-TV.

Met de bijgeleverde Vision 5 software kan men honderden gratis en betaalde digitale satellietkanalen op PC bekijken. Tevens is het mogelijk digitale tv of radio uitzendingen zonder kwaliteitsverlies op harde schijf op te nemen en vervolgens op CD of DVD te branden. Verder wordt een draadloze afstandsbediening, een infrarood ontvanger en software om reclame te verwijderen meegeleverd.

Prijs en verkrijgbaarheid

De eindgebruikersprijs van Pinnacle PCTV Sat CI (exclusief LNB, schotel, CAM-module en smartcard) bedraagt Euro 179,-- incl. BTW en is per direct verkrijgbaar.

Over Pinnacle Systems

Pinnacle Systems ontwikkelt en levert een breed assortiment van hardware- en softwareproducten voor het bewerken van video en TV kijken op de PC. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal complete softwareoplossingen voor het maken, kopiëren en branden van CD's en DVD's Dankzij deze innovatieve producten hebben ze reeds 8 emmy-awards in ontvangst mogen nemen.

Perscontact:
Pinnacle Systems
Tim van Donkersgoed
Kerkenbos 10 - 15 Unit I

6546 BB NIJMEGEN
Tel.: (024) 373 1202
Fax: (024) 373 1701
Email: tdonkersgoed@pinnaclesys.com

Consumenten informatie:

Pinnacle Systems

www.pinnaclesys.com

Tel (024) 373 10 73

Hi-Res beeldmateriaal van de Pinnacle PCTV Sat CI is op aanvraag per email of FTP beschikbaar.


---