Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum verzending: 17 juli 2003

image0021.gif

NetSupport School functionaliteiten geïntegreerd in nieuwste versie NetSupport Manager 8.10

NetSupport Manager komt met versie 8.10. Het grote voordeel van deze nieuwe versie 8.10 ten opzichte van versie 8 is, dat alle functionaliteiten van NetSupport School zijn opgenomen. Met het installeren van NetSupport Manager 8.10 kan tegelijkertijd school components geselecteerd worden. Het staat als aparte optie op het startmenu en is daarmee ook solitair te gebruiken.

Over NetSupport Manager 8.10

NetSupport Manager (NSM) is zowel in 2002 als in 2003 door onafhankelijke testlabs uitgeroepen tot het beste remote control softwarepakket. Met NSM kunnen servers en werkstations vanaf één werkplek volledig worden overgenomen, gedeeld en bekeken, bijvoorbeeld voor configuratiedoeleinden, helpdesk-toepassingen, systeembeheer, telewerken en printen op afstand. Verder haalt NSM meer rendement uit hard- en software middels de Hardware and Software Inventory en geeft een enorme tijdswinst. Daardoor genereert NSM een zeer grote Return on Investment.

Over NetSupport

NetSupport is één van de toonaangevende producenten van software op het gebied van beheer en ondersteuning van lokale netwerken (LAN) en netwerken over meerdere vestigingen (WAN). NetSupport Manager is marktleider in vele landen en heeft gebruikers over de gehele wereld. De kwaliteit van de producten en het internationale succes maken NetSupport tot één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa. Ook ontvangt het bedrijf jaar na jaar diverse prijzen op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Cosyco IT Solutions, distributeur van NetSupport

Cosyco IT Solutions, Cosyco IT Solutions levert hard- en softwareoplossingen alsmede services voor IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktopmanagement. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco IT Solutions in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden. Daarmee is Cosyco IT Solutions een unieke partner voor haar resellers en hun eindgebruikers. Cosyco IT Solutions is distributeur van de producten van NetSupport.

Einde persbericht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Cosyco IT Solutions, Astrid van den Berg, Marketing Manager, tel. 040-2 333 555, e-mail astrid.vandenberg@cosyco.com.