Ingezonden persbericht

Te verspreiden op 18 juli 2003
U.S. Eastern Standard Time 02.30h. U.K. 07.30h. Continental Time 08.30h.

P E R S B E R I C H T
DOCdata N.V. maakt het volgende besluit door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders bekend.

In de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DOCdata N.V., welke is gehouden op donderdag 17 juli 2003, is besloten tot wijziging van de statuten van de vennootschap, tevens inhoudende een terugbetaling op aandelen door vermindering van de nominale waarde van de aandelen tot EUR 0,50 per aandeel.

§ DOCdata Media Groep is een vooraanstaande onafhankelijke dienstverlener voor media uitgevers op het gebied van film, audio, multimedia en software in Europa.

§ DOCdata E-commerce Fulfillment houdt zich bezig met fijnmazige logistiek en gepersonaliseerde distributie voor onder andere Internetwinkels, detailhandel ketens en hard- en software bedrijven, voornamelijk voor de Europese markt.

§ DOCdata Industrial Automation ontwerpt, bouwt en levert enerzijds productiesystemen gebaseerd op optische- en lasertechnologie voor toepassing in onder andere documentbeveiligingssystemen voor veiligheidsdrukkers en bewerkingssystemen voor verpakkingsmaterialen. Anderzijds biedt Industrial Automation beveiligingskenmerken ten behoeve van authenticatie aan.

Waalwijk, Nederland, 18 juli 2003 ­ DOCdata N.V. (Euronext Amsterdam: DOCD)

Verdere informatie: DOCdata N.V. M.F.P.M. Alting von Geusau CEO

Tel. +31 416 631 100

---- --