Ingezonden persbericht


DJ DIMITRI, vrijdag 18 juli in CLUB XS2 voor een exclusieve Realhouse dj set!

CLUB XS2 staat bekend om haar kwalitatieve programmeringen met overwegend Realhouse, maar met een duidelijke Soulfull ondertoon. Vrijdag 18 juli heeft CLUB XS2 niemand minder dan Dj DIMITRI uitgenodigd voor een exclusieve Realhouse dj set!

M.I.L.K. vindt iedere vrijdag plaats in CLUB XS2. Verschillende dj's als Laidback Luke, Erick E en Ian "45" Carrey hebben al op deze avond plaatsgenomen achter de draaitafels. Nu is het de beurt aan dj DIMITRI om in de booth van CLUB XS2 plaats te nemen en het publiek te intrigeren met zijn specifieke Tech- House sound. De talentvolle dj wordt deze avond bijgestaan door N-TONY.

DIMITRI, begon op zestien jarige leeftijd met draaien. Zijn stijl is in de loop der jaren geëvolueerd van hip hop naar harde techno. Begin jaren negentig werd hij dj in de Amsterdamse RoXY waar hij zes jaar lang zijn Hi-Tech Soul Movement op donderdagavond organiseerde. Hij heeft zijn naam nu definitief gevestigd in de Nederlandse house scene en zijn Internationaal roem begint te stijgen. Hij begon met het uitbrengen van mix compilaties, remixen en vanaf 1991 met produceren op labels als Go!Bang, Outland, Spiritual, IcU en zijn eigen Be.S.T., (Beautiful Soul Techno) label. De label Outland Records is een begrip in technokringen. Sinds die tijd heeft hij een geweldige ontwikkeling ondergaan en werkt hij samen met alle grote dj's in Europa. Hij draaide op veel gerespecteerde events als New Frontier, Lowlands, Dance Valley, Twilo (New York), Fuse (Brussel), Rex (Parijs) en de Ministry of Sound (London).

N- TONY zal deze avond Dimitri vergezellen om er een onvergetelijke avond van te maken. N-Tony heeft al regelmatig in de stijlvolle CLUB XS2 gestaan. Met zijn pure house stijl weet hij ook buiten de grenzen zijn naam te vestigen: Café d' Anvers is een van de locaties waar N-TONY te horen is.

Meer informatie over CLUB XS2 is terug te vinden op www.clubxs2.nl.

Vrijdag, 18 juli

M.I.L.K.
DIMITRI
N-TONY

Open: 23.00 uur
Entree: E 7,50

CLUB XS2 (nabij CS)
Blijenburg 44
Den Haag, Nederland

---- --