CENTRUM VOOR WERK EN INKOMEN

CWI opent telefoonlijn voor aanmelden vacatures



Vanaf heden kunnen werkgevers hun vacature aanmelden op de CWI Vacaturelijn: 0800-8001. Hiermee biedt CWI (Centrum voor Werk en Inkomen) een extra service aan werkgevers om op snelle en eenvoudige wijze hun vacature te melden. CWI kan vervolgens putten uit een groot bestand met direct inzetbare kandidaten, van hoog- tot laagopgeleid, om deze vacature te vervullen. Aan de service zijn geen kosten verbonden.

Voor het vervullen van vacatures zijn speciale vacatureteams ingezet op meer dan 130 CWI-vestigingen door het hele land. Na melding wordt de vacature doorgestuurd naar een team op een CWI-vestiging bij de werkgever in de buurt. Binnen 72 uur wordt de werkgever gebeld en krijgt een gedegen advies over de verdere afhandeling van de vacature en eventueel al een voorselectie van geschikte kandidaten.

De vacatureteams verrichten in het kader van het Vacature-offensief, een initiatief van de RWI (Raad voor Werk en Inkomen) dat wordt uitgevoerd door CWI, een extra inspanning om - moeilijk vervulbare - vacatures van een aantal sectoren te vervullen. Dat zijn de sectoren horeca, bouwnijverheid, zorg en welzijn, detailhandel, groothandel, en de zakelijke dienstverlening. Ook wordt nauw samengewerkt met diverse uitzendbureaus.

Noot voor de redactie,