18/7 Maasland

Oss 18-7-2003 - .

FIETSSTER GEWOND, Nistelrode

Een 18-jarige fietsster uit Nistelrode is donderdagmiddag op de Weijen in Nistelrode gewond geraakt. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer reed in de richting Heesch en moest remmen voor een personenauto die een inrit op reed. Door het natte wegdek kwam zij in een slip en viel.

WINKELDIEFSTAL, Oss

Donderdagavond is in een winkel aan de Heuvel in haar woonplaats Oss een 26-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van diefstal van enkele flesjes parfum. De vrouw kreeg een boet e opgelegd van 190 euro.

FRITESPAN IN BRAND, Oss

Donderdagavond is brand ontstaan in de keuken van een woning aan de Swanenberg in Oss. De bewoner was vergeten dat hij de fritespan aan had laten staan en was in de achtertuin gaan knutselen. De keuken is uitgebrand en de rest van de woning liep rookschade op.

ALCOHOL IN VERKEER, Heesch

Een 48-jarige inwoner van Heesch is afgelopen nacht in zijn woning aangehouden. Hij wordt er van verdacht onder invloed van alcoholhoudende drank op de kruising van de Grenadierstraat met 't Dorp in zijn woonplaats een aanrijding te hebben veroorzaakt en daarna te zijn doorgereden. Zijn auto werd door de politie geparkeerd aangetroffen tegen een lantaarnpaal. Een getuige heeft de bestuurder gevolgd en wist de politie te vertellen waar hij naar toe was gelopen. De verdachte weigerde mee te werken aan een ademtest. Het rijbewijs van de man was in 1998 reeds ongeldig verklaard. Het bleek inmiddels de 11e keer dat de verdachte voor soortgelijke feiten met de politie in aanraking is geweest. In totaal is hem 24 keer een rijverbod opgelegd.

Een 54-jarige automobilist uit Oss is afgelopen nacht op debraakstraat in Oss betrapt op het rijden onder invloed. tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een tijdelijk rijverbod voor de duur van 4 uren.