Politie IJsselland

taxichauffeuse mishandeld en beroofd

Op vrijdag 18 juli tussen 17.30 en 18.00 uur nam een man een taxi vanaf het NS-station in Deventer. De vrouwelijke taxichauffeur meldde aan de centrale dat de rit ging naar het Go Ahead Eagles stadion. De taxi is echter doorgereden in de richting van Olst.
Omstreeks 18.30 uur heeft de passagier in Broekland de taxichauffeuse mishandeld en beroofd van haar geld. De vrouw wist te ontkomen en is naar een boerderij in de nabijheid gevlucht. Zij is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer.
De man heeft de taxi verlaten en is op nog onbekende wijze naar Wijhe gegaan. Daar heeft hij in een winkel, omdat zijn kleding bebloed was, een nieuw shirt willen kopen.
Enige tijd later is de man gesignaleerd in Raalte. Hoe hij daar is gekomen is op dit moment ook nog niet bekend. Een zoektocht door de politie in Raalte heeft geen resultaat opgeleverd.
Signalement: de verdachte is een blanke man met een fors postuur en een lengte van ongeveer 1.80 meter. Hij heeft donkerblond haar met inhammen.
De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met het bureau van politie in Deventer, telefoon 0900-8844.



---- --