20/7 Aa en Dommel

Boxtel 20-7-2003 - .

WONINGINBREKER AANGEHOUDEN, Boxtel
Zaterdagmiddag kwam een 28-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aan het politiebureau in Boxtel om aangifte te doen. Agenten wisten dat de man in verband werd gebracht met een op 7 juli gepleegde woninginbraak aan de Baroniestraat in Boxtel en hielden hem aan. De man heeft de woninginbraak inmiddels bekend en is in verzekering gesteld.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Schijndel/Sint Oedenrode In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juli zijn twee automobilisten uit Schijndel(50 jaar) en Sint Oedenrode (78 jaar) betrapt op rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. De Schijndelnaar kreeg een transactieaanbod van 190 euro. De ander kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.

HORECAZAKEN BEKEURD
Afgelopen nacht zijn drie eigenaren van horecazaken in Sint Michielsgestel, Berlicum en Schijndel bekeurd omdat zij ruim na het verplichte sluitingstijdstip van 02.00 uur nog geopend waren.

AANRIJDING MET LETSEL, Sint Oedenrode
Zondagmorgen rond kwart voor twaalf vond op de kruising van de Hooogstraat met de Houtsestraat in Sint Oedenrode een aanrijding plaats waarbij twee personenauto's betrokken waren. Een 63-jarige automobilist uit Gemert verleende geen vrije doorgang aan een van rechts komende auto die werd bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Sint-Oedenrode.
De 61-jarige echtgenote van de Gemertse automobilist liep heupketsel op en is opgenomen in het ziekenhuis in Veghel. Ook de vrouw uit Sint-Oedenrode en haar 27 jarige passagier uit Amsterdam zijn ivm borstklachten overgebracht naar het ziekenhuis.