20/7 De Leijgraaf

Uden 20-7-2003 - .

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Uden

1. Een 27-jarige Alkmaarder moest in de nacht van zaterdag, 19 op zondag 20 juli zijn rijbewijs achterlaten in Uden. De man reed, behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank, over de Blitswijk.
2. Een 31-jarige man reed druk telefonerend met zijn auto over de Pastoor Spieringsstraat in zijn woonplaats. Bij staande houding bleek de man behoorlijk diep in het glaasje te hebben gekeken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

BEDREIGING, Uden

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juli is op de Markt in Uden een 38-jarige inwoner van Mill aangehouden. Hij bedreigde een horecaportier met de dood.
Agenten waren getuigen van een opstootje waarbij de verdachte de horecaportier te lijf dreigde te gaan. Een vriend van de verdachte probeerde hem te kalmeren. Dat lukte niet want de verdachte probeerde daarna kennelijk zijn vriend knock-out te slaan. Hij miste echter tengevolge waarvan hij zelf met het achterhoofd op de grond viel. Hij liep daarbij een kleine hoofdwond op. Vervolgens bedreigde hij de portier mondeling met de dood en werd hij door de politie aangehouden.

AANGEHOUDEN, Uden
Zaterdagavond is op de Julianastraat in zijn woonplaats Uden een 20 jarige man aangehouden die er van wordt verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Markt in Uden een 25-jarige man uit Volkel te hebben mishandeld.