Ingezonden persbericht


PERSBERICHT VAN DE RAELIAANSE BEWEGING

Meer dan 460 Raelianen uit verschillende landen zijn bij elkaar tijdens de seminars op het Amerikaanse continent in het Raeliaanse centrum in Quebec, voor de tweede seminar van het seizoen. De eerste voor Oceanië was in Australië en de volgende voor Azië zal in Korea zijn. In Ghana voor het Afrikaanse continent en in Slovenië voor Europa.

Op de tweede dag van deze seminar, hebben Raelianen de letters "I love GM" gevormd met hun naakte lichamen om genetisch gemanipuleerd voedsel te ondersteunen dat een einde zal maken aan de honger op onze planeet... Meer dan tien media inclusief vier TV stations hebben dit evenement bijgewoond dat werd uitgezonden door het nieuws. Het interessante gedeelte is, dat Raelianen van over de gehele wereld naar IsRael willen komen en naakt gaan demonstreren tegenover het Knesset en meerdere steden in IsRael, om de grootste letters te maken en om een wereldrecord te vestigen in het Guinness book door reusachtige letters "JA VOOR DE ELOHIM'S AMBASSADE IN ISRAEL" in Hebreeuws te vormen met hun naakte lichamen.
Alle leven op aarde werd wetenschappelijk gecreëerd door mensen uit de ruimte, die een perfecte beheersing van de genetische technieken ontwikkeld hadden. Sporen van hun werk kan men vinden in al de oude geschriften. In de Bijbel worden ze Elohim genoemd, wat letterlijk vertaald <<zij die uit de hemel komen>> betekend. De Elohim hebben RAËL de opdracht toevertrouwd deze revolutionaire openbaring te verspreiden en een ambassade te bouwen waar ze binnenkort officieel zullen terugkeren, samen met de Grote Profeten van vroeger dagen die ze gezonden hebben, zoals Jezus, Mozes, Boeddha en Mohammed, die levend worden gehouden op hun planeet dmv. het kloneren, het geheim van het eeuwige leven. In 1945 is de mensheid het Tijdperk van de Apocalyps (Grieks voor Openbaring) binnengetreden. Nu kunnen we de Boodschap van de Elohim begrijpen.

Voor alle contacten met de Raeliaanse Beweging in Nederland: 020-6686512
E-mail: netherlands@rael.org
Bezoek onze website: http://www.rael.org/