Syntens
Nieuwe reeks workshops e-ondernemen van start bij Syntens

Goede voorlichting bespaart ondernemers vele euro's

Elektronisch Zakendoen houdt meer in dan het hebben van een uithangbord of digitale folder op internet. Het bestellen en factureren met hulp van informatie- en communicatietechnologie hoort er bijvoorbeeld ook bij. Of een goede beveiliging, wanneer een bedrijf steeds meer gegevens uitwisselt met andere bedrijven via de digitale snelweg. Wanneer ondernemers goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden, maar ook van de valkuilen, dan kunnen ze daardoor vele euro's besparen als ze gaan investeren in e-ondernemen toepassingen.

Daarom wordt alles wat een ondernemer zou willen weten over innoveren en e-ondernemen behandeld tijdens de nieuwe reeks gratis workshops die Syntens organiseert in het kader van Nederland gaat Digitaal. Ondernemers kunnen daarvoor terecht in een in Groningen speciaal ingerichte multimediaruimte, de zogenaamde e-room. Ze worden tijdens een basiscursus wegwijs gemaakt op internet.

Voor diegene die al wel wat meer weet over elektronisch zakendoen worden bepaalde thema's behandeld, zoals het internet stappenplan, internettoepassingen in marketing en sales, internetstrategie en bedrijfsprocessen, of internet en beveiliging. Het najaarsprogramma voor Groningen is op te vragen bij Anita Bronsema, 050 521 45 67.

---