Gemeente Bergschenhoek


Wil jij je inzetten voor de jeugd in B'hoek?

Gezocht: Jongeren, ouders, ouderen en andere belangstellenden die zich op vrijwillige basis willen inzetten als penningmeester en/of bestuurslid voor de stichting jeugd- en jongerenwerk Bergschenhoek.

Wat is de stichting jeugd- en jongerenwerk nu precies?

De stichting jeugd- en jongerenwerk voert in samenwerking met de gemeente een deel van het jeugdbeleid uit in de gemeente Bergschenhoek. De stichting ontvangt van de gemeente een jaarlijkse subsidie om activiteiten zoals: Jongerencentrum the Point, tienerdisco, kinderdisco, huiskamerproject, jongereninformatiepunt en sociaal-culturele activiteiten te organiseren. In de toekomst zullen meerdere activiteiten worden toegevoegd.

Deze activiteiten vinden plaats onder verantwoordelijkheid van de stichting. Op dit moment vindt er een bestuurswisseling plaats en is de stichting met spoed op zoek naar personen die zich voor deze stichting willen inzetten bijvoorbeeld als penningmeester of bestuurslid. De minimale leeftijd is 18 jaar. Hoe sneller er een nieuw volledig bestuur is, hoe eerder er andere en nieuwe activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Behalve dat je je wilt inzetten voor de jeugd, moet je affiniteit hebben met de jeugd en interesse voor het jeugdbeleid.

De activiteiten van de bestuursleden zullen zich voornamelijk in de avonduren afspelen.

Voor aanmelden of informatie kunt u contact opnemen met de heer Marc Wiese, telefoon (010) 5291300 of email: m.wiese@Bergschenhoek.nl. Of met de aanstaand voorzitter, de heer Frans van der Graaff, telefoon 010- 522 13 18.


(c) 2003 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 21 juli 2003 -