PERSBERICHT - 2003-07-21

MS Regatta van Oceania Cruises voor het eerst in Amsterdam

Oceania Cruises, de Amerikaanse rederij die in 2000 is gestart, laat haar schip de Regatta voor het eerst dit seizoen aanmeren in Amsterdam. Maandag 21 juli lag zij voor het eerst trots langs de kade van de Passagiers Terminal Amsterdam. In april van dit jaar voer zij haar eerste cruise vanaf Barcelona onder haar nieuwe naam, Regatta. VCK Zeereizen vertegenwoordigt Oceania Cruises in Nederland.

waarmee Oceania Cruises de wereldwateren bevaart. De vroegere R One en R Two, omgedoopt tot respectievelijk de Regatta en de Insignia, hebben recentelijk een ware metamorfose ondergaan. Ze zijn gerenoveerd tot uitzonderlijk stijlvolle cruiseschepen, die met hun smaakvolle en gedistingeerde aankleding zeker gezien mogen worden.

Met een capaciteit van 684 passagiers behoren zij tot de middelgrote schepen. Men heeft veel aandacht besteed aan de inrichting van het schip. Passagiers voelen zich snel thuis dankzij het sfeervolle, klassieke interieur en de goede verzorging door de ruim 400 koppen tellende bemanning Aan ruimte is geen gebrek op de ruim 30 registerton metende schepen.

Er zijn maar liefst vier restaurants, waar passagiers in een informele sfeer kunnen lunchen en dineren. Daarnaast is er een uitgebreide bibliotheek, een bescheiden winkelgalerij, een internetruimte en een volledig geoutilleerde Spa en Beauty Salon. Bijzonder is, dat bijna 75% van de hutten is voorzien van een eigen balkon.

Oceania Cruises wordt in Nederland vertegenwoordigt door VCK Zeereizen uit Amsterdam. Met de komst van deze rederij breidt VCK Zeereizen haar kwalitatieve cruise-aanbod verder uit. Een prima aanvulling voor VCK Zeereizen gezien de goede prijs-/ kwaliteitsverhouding van Oceania Cruises.

Het cruises seizoen in Nederland is inmiddels halverwege, maar ook in 2004 zal de Regatta meerdere malen Amsterdam aandoen als 'port of call'. Behalve de Noorse Fjorden en de Baltische steden kunnen geïnteresseerden ook met de Regatta en de Insignia naar het Middellandse Zeegebied voor 10, 12 en 14-daagse cruises.

Voor meer informatie over Oceania Cruises:
VCK Zeereizen
telefoon 020 68 00 878
e-mail: cruises@vcktravel.nl
web: www.vckzeereizen.nl

VCK ZEEREIZEN vertegenwoordigt behalve Oceania Cruises ook de rederijen:


- Fred. Olsen Cruise Lines

- Radisson Seven Seas Cruises

- Cunard / Seabourn

- Carnival Cruise Lines

- Seadream Yachts

- Star Clippers

- Norwegian Cruise Lines

- Peter Deilmann Cruises

- Color Line

Zelfs voor de meest ervaren vakantieganger is VCK Zeereizen in staat om vakantiereizen samen te stellen. Naast de verkoop van cruises, vertegenwoordigt VCK Zeereizen de Noorse ferrydienstmaatschappij Color Line, die diensten onderhoudt tussen Duitsland, Zweden en Noorwegen.

VCK TRAVEL is een professionele, allround reisorganisatie die aan alle reiswensen kan voldoen, voor zowel de vakantieganger als de zakenreiziger. Voor de zakenreiziger geldt dat vakkundige medewerkers de goedkoopste, snelste, meest efficiënte reis kunnen selecteren, om kostbare tijd niet verloren te laten gaan. VCK Travel is onderdeel van de internationale Synergi-groep en kan daardoor wereldwijd van profiteren van aanzienlijke kortingen.

VCK Intercentive verzorgt belonings- en groepsreizen voor bedrijven. Personeel is een van de belangrijkste factoren voor het succes van een organisatie. Om hen te belonen, draagt VCK Intercentive ideeën aan rekening houdend met bedrijfscultuur en budget om op deze manier reizen samen te stellen waar menigeen nog lang van onder de indruk zal zijn.

Voor meer meer informatie:

VCK Travel
Valreep 13
1042 AN AMSTERDAM
telefoon 020 68 00 878
cruises@vcktravel.nl
vakantie.reizen@vcktravel.nl
www.vckzeereizen.nl