EVD


Maleisië: Incentives voor investeringen door biotechnologiebedrijven
---

De Maleisische overheid is een pilot-project gestart om bedrijven te ondersteunen die zich willen vestigen in BioValley, het bedrijventerrein binnen de Multi Media Super Corridor (MMSC) dat is aangewezen voor biotechnologiebedrijven en onderzoeksinstituten. In dit pilot-project kunnen bedrijven ondersteuning en voorrang krijgen op het gebied van bekabeling en de aanleg van communicatielijnen voor toegang tot internet en data- en faxverkeer.
Op een later tijdstip zal een pakket aan incentive maatregelen worden samengesteld, waarin onder andere speciale tarieven voor gas, licht en water en telefoontikken zullen worden opgenomen. Op dit moment is er echter nog geen definitieve beslissing over genomen. Voor ICT-bedrijven die opereren vanuit de MMSC bestaat al wel aan een pakket aan stimuleringsmaatregelen.

21.07.2003
---

Bron: The Star (1p.)
Nummer: 104350
Zie ook:
Maleisië: investeringsbeleid
Maleisië: biotechnologie

Open het originele document via:
Open brondocument
Wat is InfoPlus?

De volledige tekst is op te vragen via het formulier kopieaanvraag. Vermeld steeds uw eigen faxnummer. Wij versturen géén kopieën per e-mail, alleen per fax of per post. Kosten: bij meer dan 50 pagina's 0,20 euro per pagina en 5,00 euro administratiekosten.