Gemeente Terneuzen

Persbericht - 17 juli 2003

Sportieve jeugdactiviteiten tijdens zomervakantie Ga je 's actief

Streetsoccer en streetdance. Skaten en skateboarden. Een mega obstakelbaan en een punten challenge. Onder het motto 'Ga je 's actief' organiseert de gemeente Terneuzen weer een uitdagend programma voor een actieve en sportieve vakantie voor 6- tot 16-jarigen. De zomerse activiteiten vinden plaats van maandag 21 juli tot vrijdag 8 augustus.

De zomersportactiviteiten bleken in voorgaande jaren een groot succes. De activiteiten vinden plaats in de kernen Biervliet, Hoek, Sluiskil, Terneuzen en Zaamslag. Bij streetsoccer worden de deelnemers op leeftijd ingedeeld. Ook kunnen de jonge deelnemers zich met een eigen team aanmelden. Beginnende skaters en/of skateboarders leren diverse stunts. Gevorderden kunnen zich nieuwe trucs en stunts eigen maken. Op de skatebaan is goede begeleiding. Kortom, de jeugd hoeft zich de komende zomerweken niet te vervelen. Deelname is gratis.

Een overzicht van het activiteitenprogramma is te verkrijgen bij de receptiebalie van het stadhuis Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 4, 4531 GS Terneuzen, telefoon 0115 - 455 000 of bij Lifestyle Bodyline, Diepenbrockstraat 425, 4536 GW Terneuzen, telefoon 0115 - 697 773, bodyline@zeelandnet. Opgeven voor diverse activiteiten kan bij Lifestyle Bodyline.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Jolanda Hartman
Telefoonnummer: 0115 - 455 525