Politie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

bgg via 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


(1)

21 juli 2003



Harderwijk - Rijden met een verlopen rijbewijs


Op 20 juli is tijdens een controle een 32 jarige man uit Hierden aangehouden op de Newtonweg.
Het rijbewijs van de man was verlopen in 1997, de man kreeg een proces verbaal en een rijverbod.


Harderwijk - Diefstal auto

Op 20 juli deed een 24 jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal van zijn auto. Dit gebeurde in de nacht van 19 op 20 juli de auto een witte Opel Kadett met het kenteken YP-89-ZB stond geparkeerd op de Havendijk.



Nunspeet- Diefstal uit bedrijf


Op zondagochtend 20 juli kwam er een melding binnen van inbraak in een winkel aan de Dorpsstraat in Nunspeet. De inbraak werd opgemerkt door een 53- jarige voorbijganger die bemerkte dat de schuifpui van de winkel openstond. Een 25- jarige medewerker constateerde dat er geld uit de kassa- lade was verdwenen en dat er een kluis weg was. De daders zijn via een raampje het pand binnen gekomen en hebben het pand via de schuifpui verlaten. Het totale schadebedrag is niet bekend.


Nunspeet- Vernieling auto's (1)

In de nacht van zaterdag 19 juli en zondag 20 juli zijn er verschillende vernielingen aan auto's gepleegd aan de Bergakkerweg in Nunspeet. Van een Nissan Micra was een buitenspiegel afgetrapt en van een Renault was een buitenspiegel verdraaid en bij een Rover was ook een buitenspiegel vernield. Verder lag er in de straat nog een bord van een makelaar die uit een tuin was gerukt. Het bord was verder niet vernield.


Nunspeet- Vernieling auto's (2)

Op zondag 20 juli kreeg de politie een melding van vernielingen aan auto's aan de Oosterlaan en Oenenburgerweg in Nunspeet. Van een van de auto's was een ruit ingeslagen, uit de auto werd niks vermist. Van een andere auto was een buitenspiegel vernield. Aan de Oenenburgerweg was ook een auto vernield.





038-375 10 50
---- --