Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoofddorp, 21 juli 2003

Hauppauge & BAS voorzien analoge TV-kaarten van GRATIS MediaBay software

De succesvolle distributeur BAS Computers en Hauppauge proberen per direct iedereen aan de iTV te helpen. De analoge TV producten van Hauppauge (Express, GO-2, PCI-FM, USB en USB-FM) worden nu standaard geleverd met de MediaBay software t.b.v. Interactieve Televisie via de PC.

iTV is de afkorting voor "interactieve televisie". Dit houdt in dat de gebruiker tijdens een televisie-uitzending een actie kan ondernemen die verband houdt met het televisieprogramma. Dit betekent dus dat de gebruiker actief kan gaan meespelen met zijn of haar eigen favoriete televisie programma op televisie van achter de PC.

Naast de gratis software zijn deze TV producten tevens standaard uitgevoerd met Soft-PVR. Zo kunnen video's en TV uitzendingen op de harde schijf opgenomen worden in het MPEG-1 formaat. Dit met behulp van softwarematige MPEG-1 encoding.

Einde Persbericht

Over BAS Computers:

BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen acht jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele internationale organisatie met meer dan 100 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle RMA afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar. Sinds 1 januari 2003 is BAS Computers tevens actief in België met BAS Computers België.

Over Hauppauge:

Hauppauge Computerworks is sinds jaren een wereldwijd opererende Amerikaanse onderneming met vestigingen op vrijwel alle continenten. Met de producten van Hauppauge verkrijg je een perfecte PC met MultiMedia- en Entertainment-toepassingen. Met meer dan 2.5 Miljoen geïnstalleerde TV-kaarten is Hauppauge de absolute nummer 1van deze markt.

Meer informatie over dit persbericht:

BAS Computers

Bart van Saarloos

T: +31 (0)23 55 60 900

M: +31 (0)653 986 854

E: b.saarloos@bascomputers.nl

www.bascomputers.nl
Bart van Saarloos
Wijkermeerstraat 27
2131 HB Hoofddorp
the Netherlands T: +31(0)23 - 55 60 900
F: +31(0)23 - 56 20 179
b.saarloos@bascomputers.nl
www.bascomputers.nl