Gemeente Bergschenhoek

Inspraak

Inspraak voornemen verlenen vrijstelling voor aanpassing Beethovenlaan, gebied tussen de Julianalaan en de Laan der Vrijheid.

Burgemeester en Wethouders zijn voornemens vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het bestemmingsplan 'Centrum' met toepassing van artikel 19, lid 1 van de Wet Ruimtelijke Ordening (WRO) ten behoeve van een aanpassing van een gedeelte van de Beethovenlaan tussen de Julianalaan en de Laan der Vrijheid. De aanpassing omvat een verlegging van de as van de weg in zuidelijke richting gecombineerd met fysieke maatregelen. Met deze aanpassing zal het verkeer dat toegang zoekt tot de parkeergarage in deelfase 1 dan wel deze verlaat, zo doelmatig mogelijk worden afgewikkeld.

Vanaf 17 juli 2003 liggen de stukken betreffende dit voornemen tot 4 september voor inspraak ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ordening, in de dependance tegenover het gemeentehuis. De stukken liggen ter inzage tijdens de kantooruren (8.30 - 12.30 uur). Voor inzage buiten deze uren kunt u een afspraak maken, telefoon 5291799.

U kunt gedurende de inzagetermijn uw inspraakreacties op het plan schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders.

(c) 2003 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 21 juli 2003 -