Politie Zeeland



W-5011-2003 ONDER INVLOED


Op de Schelpweg te Westkapelle is maandag rond 02.45 uur tijdens een alcoholcontrole een 27-jarige automobilist uit Leiden aangehouden.
Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.



Z-5012-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD


Maandag rond 02.45 uur is op de Zoutestraat te Hulst het rijbewijs ingevorderd van een 34-jarige automobilist uit die gemeente.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.



W-5013-2003 WONINGINBRAAK


In de nacht van zondag/maandag werd er ingebroken in een woning aan de Huijgensstraat te Westkapelle.
Uit de woning werden diverse goederen weggenomen w.o. foto- en videoapparatuur t.w.v. enkele honderden euro's.



Z-5014-2003 13-JARIG MEISJE LASTIGGEVALLEN


Een 13-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen is zondagmiddag in Sluiskil onzedelijk betast door een onbekende man.
Het meisje fietste rond 15.45 uur op het fietspad langs het kanaal in de richting van Terneuzen. Net voorbij de brug van Sluiskil kwam de man uit de bosjes aanlopen en sprak het meisje met een smoesje aan waarop zij stopte. Vervolgens pakte hij het meisje beet waarna hij haar onzedelijk betastte. Toen het meisje zich hiertegen verzette liet hij haar los waarop zij hard wegfietste.
Signalement: blanke man van tussen de 23- en 26 jaar, normaal postuur en ca. 1.75 a 1.80 lang. Hij had kort, lichtblond haar en een spits pokdalig gezicht. Hij droeg een spijkerbroek en een licht kleurig t-shirt. Vermoedelijk rijdt hij in een witte, kleine middenklasser auto.



W-5015-2003 AUTO-INBRAAK


In de nacht van zondag/maandag werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Chopinlaan te Vlissingen.
Rond 03.30 uur schrok de eigenaar wakker van een harde klap. Toen hij poolshoogte ging nemen bleek dat er was ingebroken in zijn auto en dat een gsm was weggenomen. Braakschade bedraagt een paar honderd euro.